All England Lawn Tennis Club a anunţat, miercuri, că ia în calcul toate scenariile posibile pentru ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, inclusiv amânarea şi anularea din cauza pandemiei de coronavirus. Prim-ministrul Angliei, Boris Johnson, este de părere că pandemia va înceta în aproximativ 12 săptămâni, iar în acest scenariu, turneul de la Wimbledon are puține șanse de a începe, așa cum e programat, pe 29 iunie.
“AELTC continuă să evalueze în detaliu toate scenariile pentru ediţia din acest an, inclusiv amânarea şi anularea, ca urmare a pandemiei COVID-19”, se arată într-un comunicat al organizatorilor competiției de la Wimbledon. Turneul de la Wimbledon, la care Simona Halep este deţinătoarea trofeului în proba de simplu feminin, ar trebui să se desfășoare în perioada 29 iunie - 12 iulie.
Roland Garros
Alexandrova, criză de nervi după ce Irina Begu n-a fost descalificată la Roland Garros
ACUM 6 MINUTE

Organizarea turneului de la Wimbledon în 2020, incertă

O şedinţă a conducerii AELTC în care se va lua o decizie va avea loc săptămâna viitoare. În pregătirea acesteia organizatorii turneului de la Wimbledon ţin legătura cu federaţia, cu conducerile ATP, WTA şi ITF, precum şi cu reprezentanţii celorlalte turnee de Grand Slam. Teoretic, pregătirile pentru turneu ar urma să înceapă la sfârşitul lunii aprilie. Disputarea turneului fără public este exclusă, a precizat AELTC.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Irina Begu e în turul 3 la Roland Garros! Românca a fost la un pas de descalificare
ACUM 37 MINUTE
Tenis
Irina Begu, punct uriaș cu Alexandrova, în turul doi la Roland Garros
ACUM 41 MINUTE