În primul set, după un lung șir de game-uri schimbate, Julia Goerges a pierdut un serviciu, iar Ostapenko a profitat, impunându-se cu 6-4. Setul doi a fost mult mai lejer pentru jucătoarea letonă, aceasta reușind trei break-uri în fața nemțoaicei. Jelena Ostapenko s-a impus după aproximativ o oră de joc.
De-a lungul evoluției sale la turneul de la Luxemburg, Ostapenko a învins nume precum Caty McNally (108 WTA), Elise Mertens (19 WTA), Antonia Lottner (210 WTA), Anna Blinkova (66 WTA) și Julia Goerges (26 WTA).
Turneul de la Luxemburg dispune de premii în valoare de 250.000 de dolari.
Australian Open
Australian Open 2022 Live Blog | Ashleigh Barty vs Danielle Collins se anunță o finală pasionantă
ACUM 2 ORE
Julia Goerges era câştigătoarea ediţiei din 2018 a turneului de la Luxemburg.

Shapovalov, în formă maximă

Denis Shapovalov (34 ATP) a câștigat, duminică, trofeul turneului de la Stockholm, după ce l-a învins, în finală, pe Filip Krajinovic (60 ATP), cu scorul de 6-4, 6-4.
În primul set, la 1-1, Shapovalov a reușit o minge de break în fața lui Krajinovic. Canadianul a profitat de avantajul creat și a câștigat primul set. În setul secund, după un lung schimb de game-uri, Shapovalov a reușit un break în fața sârbului și a câștigat partida după o oră și 25 de minute.
De-a lungul evoluției sale la turneul la Stockholm, Shapovalov a învins nume precum Alexei Popyrin (90 ATP), Cedrik Marcel Stebe (213 ATP), Yuichi Sugita (129 ATP) și Filip Krajinovic (60 ATP).
Câștigătorul ediției trecute a turneului de la Stockholm a fost Stefanos Tsitsipas.
Turneul de la Stockholm dispune de premii totale în valoare de 711,275 euro.
Australian Open
Asleigh Barty, micuța "bestie" care domină tenisul mondial de 112 săptămâni!
ACUM 2 ORE
Australian Open
Tsitsipas a comentat acuzațiile lui Medvedev după semifinala de la Australian Open: "Nu e matur"
ACUM 3 ORE