Francezul, numărul 19 ATP, a evoluat extrem de slab marți, în Olanda, fiind învins după doar o oră și cinci minute de joc de slovenul aflat pe locul 52 ATP.
Totuși, reprezentantul Hexagonului a reușit un forehand impresionant, pe un serviciu secund al lui Bedene. Acesta din urmă a servit foarte slab, temându-se de o dublă greșeală, iar Paire l-a taxat, cu o lovitură de dreapta foarte plată. Calculatorul care indica viteza loviturilor s-a oprit la 182 kilometri/oră, o viteză comparabilă cu serviciul jucătorilor.
De notat că ani de zile cel mai rapid forehand din istoria circuitului ATP i-a aparținut lui Pancho Gonzales, care a trimis o lovitură cu 181,5 km/h, la finalul anilor '60.
Diriyah Tennis Cup
Stefanos Tsitsipas, out de la Diriyah Cup! Elenul, învins în două seturi de Cameron Norrie
ACUM 9 ORE
În epoca modernă a tenisului, Monfils sau Isner sunt jucătorii care au trecut de mai multe ori peste 180 km/h cu lovitura de dreapta, dar recordul în materie e deținut de Andy Murray. Într-o partidă cu Mardy Fish, scoțianul a trimis un forehand cu 199 km/h.
Vezi mai jos execuția lui Paire
În turul următor, Bedene va da piept cu Stefanos Tsitsipas, capul de serie numărul doi, care a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de polonezul Hurkacz.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Diriyah Tennis Cup
Zverev, primele impresii după revenirea pe teren! Germanul îi ia ca exemple pe Nadal și Federer
ACUM 10 ORE
Diriyah Tennis Cup
Diriyah Cup | Rezumatul partidei Daniil Medvedev - Alexander Zverev, câștigată de rus în două seturi
ACUM 11 ORE