Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal uriaș la Palermo! Ana Bogdan, penalizată cu 6 puncte în meciul cu Sorribes Tormo: "Glumești?"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 18/07/2022 la 21:39 GMT+3

Meciul din primul tur de la Palermo dintre Ana Bogdan și Sara Sorribes Tormo a fost marcat de un scandal uriaș, în care sportiva noastră a fost penalizată cu 6 puncte.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan, locul 110 WTA, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de categorie WTA 250 de la Palermo. Bogdan a fost învinsă de iberica Sara Sorribes Tormo, numărul 41 mondial şi favorită 4, scor 2-6, 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 33 de minute de joc și care a fost marcat de un scandal uriaș.
Ana Bogdan a fost protagonista unui scandal fără precedent la Palermo. Ea s-a revoltat în momentul în care a fost penalizată cu nu mai puțin de 6 puncte în meciul cu Sara Sorribes Tormo, pentru că a petrecut mult prea mult timp la vestiare, peste 10 minute, atât cât se prevede în regulament. Sportiva din Sinaia s-a simțit nedreptățită și a făcut scandal înainte de începerea setului al treilea.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan, scandal fără precedent la turneul de la Palermo

La turneul organizat la Palermo, din cauza temperaturilor extrem de ridicate, jucătoarelor li s-a acordat o pauză de hidratare între seturi, însă acestea nu au fost anunțate în niciun moment când să se întoarcă pe teren. Din acest motiv, la meciul dintre Ana Bogdan și Sara Sorribes Tormo s-a creat un haos de nedescris.
Hotărârea de a fi penalizată cu 6 puncte a scos-o din minți pe Ana Bogdan, care nu s-a mai putut abține: "Glumești? Pe bune? Nu m-a anunțat nimeni! În momentul în care mi s-a spus că e timpul să revin pe teren, mi-am luat repede echipamentul pe mine și m-am conformat! E o glumă!", a spus sportiva din Sinaia. În mod cert, acel moment a destabilizat-o pe Bogdan, care a cedat în mod clar setul decisiv cu 6-2. La finalul meciului, Ana i-a strâns mâna arbitrei de scaun, însă nu fără a-i transmite un mesaj: "Nu meriți, dar o voi face!", a spus Bogdan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo