Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan are planuri mari în circuit, după semifinala de la Parma: "Acesta nu e finalul! Ne vedem la Cluj!"

Irina Aldea

Publicat 02/10/2022 la 13:09 GMT+3

Ana Bogdan a fost eliminată în mod dramatic la turneul de la Parma în semifinale, însă sportiva din Sinaia nu s-a descurajat și e pregătită deja pentru noi provocări.

Ana Bogdan

Credit imagine: Instagram

Ana Bogdan a fost învinsă de egipteanca Mayar Sherif, cu 6-4, 3-6, 6-4, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA de la Parma (Italia), dotat cu premii totale de 203.204 euro. Ana Bogdan (29 ani, 53 WTA) a cedat după aproape trei ore de joc (2 ore, 50 de minute) în faţa unei adversare de 26 de ani (74 WTA).
Meciul a fost unul echilibrat, dar Sherif a reuşit să încline balanţa în două dintre seturi. Ana Bogdan a avut mai multe puncte decât adversara sa, 102-98. Românca s-a ales cu un cec de 8.870 de euro şi 110 puncte WTA pentru evoluţia sa la Parma, iar în continuare va juca la Cluj. Ana continuă astfel rezultatele bune din ultima perioadă, începute cu finală la Varşovia (WTA 250), titlu la Iaşi (WTA 125) şi semifinală al Portoroz (WTA 250).
CITEȘTE ȘI:

Mesajul transmis de Ana Bogdan după un nou parcurs foarte bun, la Parma

"M-am trezit cu o inimă plină de recunoștință. Este mereu ușor să scrii ceva după o victorie, dar acum mă simt bine să scriu și după o bătălie de trei ore în semifinale. Această înfrângere mi-a arătat ce mai am de lucrat și că trebuie să gestionez aceste provocări mentale cu deschidere, să merg mai departe cu încredere și bucurie.
Chiar dacă e greu să gândești pozitiv după un astfel de meci, trebuie să văd imaginea de ansamblu și să observ că ultimele 2-3 luni au fost remarcabile în privința progresului mental, a dezvoltării personale, a hotărârii de a mă schimba, de a avea o mentalitate diferită. Pot să vă spun că nu e ușor, dar schimbarea aceasta merită, este atât de frumoasă. Pentru că te face să accepți atât părțile bune, cât și părțile rele, adevărata față a ta. De pe locul 110 pe locul 46 în trei luni. Și acesta nu este finalul. Ne vedem în curând, Cluj! Abia aștept să joc acasă, la Transylvania Open", a scris Ana Bogdan pe Facebook.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo