Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală de la Parma! Posibil duel românesc în sferturi

Alex Masgras

Publicat 28/09/2022 la 17:12 GMT+3

Ana Bogdan a obținut calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Parma. Românca a trecut în optimi de Anna Karolina Schmiedlova pe care a învins-o cu 6-2, 3-6, 6-3, după aproape două ore și jumătate de joc.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan (53 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Parma, după ce a învins-o în optimile de finală pe Anna Karolina Schmiedlova (118 WTA). Românca s-a impus cu 6-2, 3-6, 6-3, după aproape două ore și jumătate de joc.
În primul tur al turneului care se desfășoară pe zgură, Ana Bogdan a trecut Laura Pigossi din Brazilia, scor 6-1, 6-2.
Ana Bogdan continuă astfel parcursul bun din ultima perioadă, după ce în urmă cu două săptămâni a ajuns până în semifinalele turneului de la Portoroz din Slovenia, acolo unde a fost învinsă de campioana de la Wimbledon, Elena Rybakina.
În urma acestui rezultat, Ana Bogdan va acumula 1027 de puncte, ea fiind în WTA Live pe locul 49 (cel mai bun al carierei). Debutul în Top 50 a reprezentat unul dintre marile obiective ale jucătoarei din Sinaia.
Citește și:

Ana Bogdan o poate întâlni pe Irina Begu în sferturile de la Parma

Calificată în sferturile de finală ale turneului de la Parma, Ana Bogdan o poate întâlni mâine pentru un loc în semifinalele pe Irina Begu. Românca de pe locul 33 WTA va juca în această seară împotriva Matildei Paoletti, locul 366 WTA, cea care a trecut în primul tur de o altă româncă, Gabriela Lee.
În primul tur de la Parma, Irina Begu a trecut de Viktoriya Tomova. Jucătoarea din Bulgaria de pe locul 93 WTA a abandonat în primul tur la scorul de 7-5, 5-1 pentru jucătoarea din România.
În cazul în care Irina Begu va trece de Paoletti, partida din sferturi va reprezenta prima întâlnire directă între Irina Begu și Ana Bogdan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo