Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, calificată în turul 2 la Parma după duelul cu Tomova! Adversara româncei s-a retras

Bianca Dumitru

Publicat 27/09/2022 la 16:40 GMT+3

Irina Begu s-a calificat astăzi în turul 2 al turneului de la Parma, după ce a învins-o în două seturi pe Viktoriya Tomova.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

Irina Begu a obținut, în această după-amiază, calificarea în turul 2 al turneului de la Parma. Românca, favorita numărul 3 a competiției, a trecut în două seturi de Viktoriya Tomova, locul 93 WTA, scor 5-7, 1-5, după o oră și 43 de minute de joc.
Begu a avut un start dificil de meci, pierzându-și primele două servicii în fața sportivei din Bulgaria, care a condus cu 4-0. Românca a revenit și a egalat-o rapid, iar apoi nu a mai pierdut decât un game până la finalul setului, pe care l-a câștigat după mai bine de o oră de joc.
În setul 2, Irina Begu, ocupanta poziției 33 în ierarhia mondială, nu a mai avut mari probleme. Nu i-a mai permis adversarei să câștige niciun game pe serviciul său, dar ea a făcut două break-uri.
La scorul de 1-5, Tomova s-a retras, iar Begu a obținut calificarea în faza următoare a competiției.
În optimile turneului de la Parma, Irina Begu va da peste învingătoarea din duelul Matilde Paoletti - Gabriela Lee, care este programat în aeastă după-amiază.
Citește și:

Ana Bogdan, calificată în turul 2 la Parma

România mai are o reprezentantă în turul 2 al competiției din Italia. Ana Bogdan s-a calificat ieri în optimile turneului, după ce a trecut în două seturi, scor 6-1, 6-2, de Laura Pigossi.
Bogdan, cap de serie numărul 6 la Parma, o va înfrunta în continuare pe Anna Karolina Schmiedlova, iar dacă va obține calificarea în sferturi, ar putea da peste Irina Begu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo