După ce a fost forțată să abandoneze în finala de la Nonthaburi, la începutul setului doi al disputei cu altă reprezentantă a noastră, Irina Fetecău, Patricia Țig și-a revenit și a obținut o victorie extrem de importantă.
Reprezentanta noastră a trecut azi de Wang, numărul 56 WTA. După un prim set la discreția Patriciei, balanța părea să se încline în favoarea sportivei asiatice. Totuși, în decisiv bucureșteanca a fost mai cerebrală. Deși Wang a revenit de două ori, după ce a avut de recuperat câte un break, în tie-break românca s-a impus la prima minge de meci avută.
În turul următor, Țig o va întâlni pe You Xiaodi, care a trecut de australianca Perez, scor 7-6(4), 6-2. Cele două s-au întâlnit și în urmă cu o săptămână, tot în Thailanda, la turneul ITF de la Nonthaburi. Românca s-a impus cu 5-7, 6-3, 6-2.
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 2 ORE
Cu un parcurs bun în această săptămână în Thailanda, Țig va intra, după trei ani, din nou în rândul celor mai bune 100 de jucătoare din lume. Cel mai sus ea a fost pe locul 83, în aprilie 2017. Ulterior, accidentările au privat-o de rezultatele anticipate, însă în 2019 a revenit în elită. A jucat nu mai puțin de 7 finale ITF, cucerind și singurul titlu din carieră, în WTA. În august 2019, Țig se impunea pe zgură, la Karlsruhe, în finala cu Alison van Uytvanck, scor 3-6, 6-1, 6-2.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG / Simona Halep-Donka Kovinic (ora 3:30)
ACUM 2 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din ziua a 5-a de la Melbourne
ACUM 2 ORE