SUA au devenit țara cu cele mai multe cazuri de COVID-19, având deja aproape dublu decât Italia. 188.578 de pacienți au fost confirmați pozitiv, dar rata de vindecare e una îmbucurătoare, doar 4059 de pacienți pierzându-și viața.
Printre cei care s-au recuperat a fost și Patrick McEnroe, care a ales să își informeze fanii că a fost depistat pozitiv doar după ce simptomele avute au dispărut în totalitate.
"În urmă cu 10-11 zile am avut simptome uşoare. M-am dus să mă testez, organizarea a fost foarte bună, m-am simțit complet în siguranță. Am primit rezultatul testului în această dimineaţă şi este pozitiv. Aceasta este vestea proastă.
Tenis
Roger Federer și moștenirea lăsată unui jucător din circuitul ATP! "Îi datorez atât de multe"
ACUM 15 ORE
Vestea bună este că mă simt bine, simptomele au trecut. Mă simt la capacitate maximă. Suntem în carantină totală de peste două săptămâni. Încurajez pe toată lumea să procedeze la fel. Să învingem asta", a spus Patrick McEnroe.
Fratele mult mai cunoscutului John McEnroe, Patrick a fost la rândul său un mare jucător. Semifinalist la simplu la Australian Open 1991, acesta a avut rezultate mult mai bune în proba de dublu. A jucat finală la Melbourne, a câștigat Roland Garrosul și și-a trecut în palmares Turneul Campionilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 16 ORE
Tenis
Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante după moartea lui Nick Bollettieri
ACUM 20 ORE