Discuția privind cel mai bun jucător din toate timpurile se tot învârte în jurul lui Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic, tenismenii cu cele mai multe titluri de Grand Slam din istorie. Elvețianul este cel mai titrat jucător de tenis, cu 20 de astfel trofee. Nadal e la doar un trofeu distanță, cu 19, iar Djokovic are 16. Totuși, sârbul este cel mai tânăr dintre aceștia.
Patrick Mouratoglou este de părere că marele campion sârb este jucătorul aflat în câștig de cauză. Antrenorul Serenei Williams crede că Djokovic îl va întrece într-o bună zi pe Roger Federer. Sârbul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la finalul lui 2019 la 77 de titluri castigate în întreaga carieră și 277 de săptămâni petrecute pe prima poziție în clasamentul ATP.

Patrick Mouratoglou crede în armele lui Novak Djokovic

Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
ACUM 16 ORE
“Când ei trei joacă cel mai bun tenis al lor, Novak câștigă de cele mai multe ori. Dacă Djokovic nu ar fi avut acei doi ani în care aproape că a dispărut din tenis, probabil că ar fi deja jucătorul cu cele mai multe titluri de Grand Slam. Îmi pot imagina că într-o zi va deveni cel mai de succes jucător de tenis din istorie. Să ne înțelegem, Roger este un geniu. Joacă perfect. Nu-l poți asemui cu absolut nimeni și nu cred că va mai fi altul ca el. Îl poți filma pe Federer și apoi îl poți privi în slow motion – poți vedea cu ușurință că tot ce face el este perfect”, a spus Mouratoglou pentru Spiegel.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51