Simona Halep și Patrick Mouratoglou au anunțat în urmă cu o săptămână că vor lucra împreună: "Sunt încântată de începutul acestui nou capitol din cariera mea. La serviciu Patrick Mouratoglou", a postat pe Twitter dubla campioană de Grand Slam din România.Patrick Mouratoglou, francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, a lucrat anterior cu Serena Williams din 2012.
Deși a anunțat că va fi antrenor cu normă întreagă al româncei, Patrick Mouratoglou a luat o decizie surprinzătoare. Se pare că tehnicianul a hotărât să fie consultant pentru France Televisions, reţeaua care reuneşte posturile TV publice franceze, în timpul turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Mai mult, Mouratoglou va comenta unele dintre partidele din cadrul competiţiei de la Paris.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 35 MINUTE

Patrick Mouratoglou, decizie surprinzătoare la doar o săptămână după anunțul parteneriatului cu Simona Halep

Anunțul angajamentului luat de Mouratoglou este cu atât mai surprinzător cu cât francezul a anunțat săptămâna trecută că este antrenorul cu normă întreagă al Simonei Halep, dublă campioană de Grand Slam. Mouratoglou, care a lucrat mult timp cu Serena Williams, este din această primăvară antrenorul Simonei Halep.
https://i.eurosport.com/2022/04/14/3355272.jpg
Românca ar trebui să prezinte rezultatele primelor săptămâni de antrenament cu reputatul tehnician francez la turneul de la Madrid, programat între 26 aprilie şi 8 martie. Mai apoi, cei doi vor face deplasarea la Roma, acolo unde vor face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros, turneu major programat în perioada 22 mai - 5 iunie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland Garros
Ce șanse are Simona Halep de a reveni în top 10 WTA! Chris Evert a analizat situația din clasament
ACUM 5 ORE
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 19 ORE