Oprită din drumul către al 24-lea titlu de Grand Slam, Serena Williams a izbucnit în lacrimi în timpul conferinței de presă în momentul în care a fost întrebată despre gestul prin care și-a luat la revedere de la publicul australian. La finalul partidei cu Naomi Osaka, pe care a pierdut-o în minimum de seturi, Serena a pus mâna în dreptul inimii și a părut că și-a luat la revedere de la spectatorii care o aplaudau la scenă deschisă.
https://i.eurosport.com/2021/02/09/2989473.jpg
În timpul conferinței de presă, americanca a fost întrebată dacă aceasta a fost modalitatea ei de "a-și lua rămas bun". Chiar dacă inițial a râs împreună cu reporterii aflați în sală, încercând să se abțină din a-și arăta emoțiile evidente, Serena nu s-a mai stăpâni, a izbucnit în plâns și a părăsit sala. Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, a făcut cel mai așteptat anunț al zilei, la 24 de ore după eliminarea suferită de eleva lui la Melbourne.
Tenis
Serena Williams vrea titlul major #24! Și-a luat partener de antrenament un jucător de top din ATP
01/03/2021 LA 10:14

Se retrage Serena Williams? Americanca, gest "enigmatic" după eliminarea suferită în semifinale

Ce spune Patrick Mouratoglou despre posibila retragere a Serenei Williams din circuit

Antrenorul Serenei, Patrick Mouratoglou, a postat la 24 de ore distanță de la conferința de presă un mesaj mobilizator şi a anunţat că va rămâne lângă cea mai titrată jucătoare de tenis din Era Open până când aceasta îşi va atinge obiectivele. Antrenorul francez a făcut lumină în cazul zvonurilor din ce în ce mai puternice privind retragerea americancei.
Acum, lucrurile sunt clare: Serena Williams nu se va opri până nu-și va trece în palmares cel de-al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră: "Un campion nu este definit de victoriile sale, ci de cum îşi revine după înfrângeri. Ştiu că vei încerca din nou şi din nou, Serena, iar eu voi sta lângă tine până în momentul în care vei fi mândră de ceea ce ai realizat. Felicitări, Naomi, şi mult succes în finală!", a scris Patrick Mouratoglou.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Părerea expertului: "Simona Halep zici că e din filmul "300". Mi-aș fi dorit să fiu ca ea"
22/02/2021 LA 08:15
Tenis
De ce a pierdut Simona Halep meciul cu Serena Williams? Antrenorul româncei a dat verdictul
20/02/2021 LA 17:57