Simona Halep nu s-a grăbit să-și găsească un antrenor după ce a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre și Adrian Marcu, dar a dat o adevărată lovitură din acest punct de vedere când a ajuns la un acord cu Patrick Mouratoglou. La începutul lunii aprilie, campioana noastră a anunțat că va fi pregătită în perioada următoare de Patrick Mouratoglou, legendarul antrenor francez care a stat în loja Serenei Williams în ultimii 12 ani.
Acesta a mărturisit că a discutat cu americanca înainte de accepta să lucreze cu Simona și a primit "verde" pentru începerea acestei aventuri. După două săptămâni de antrenamente și pregătiri, Patrick Mouratoglou a împărtășit primul gând pe rețelele de socializare, despre forma de moment a sportivei noastre: "Devine mai puternică de la o zi la alta", a scris Mouratoglou pe pagina sa de Instagram.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
ACUM 2 ORE

Patrick Mouratoglou, mulțumit de antrenamentele cu Simona Halep

Cei doi vor vedea roadele acestor antrenamente la turneul de la Madrid (28 aprilie – 7 mai). Halep a câștigat la Madrid de două ori în carieră (2016 și 2017) și a jucat alte două finale (2014 și 2019). La competiția din capitala Spaniei, Simona are de apărat numai 120 de puncte, aferente turului 3 atins anul trecut, când a pierdut cu Mertens.
Astfel, începutul colaborării dintre Simona și Mouratoglou ar putea coincide cu startul cursei de revenire a româncei în topul clasamentului mondial. Va urma cel mai probabil turneul de la Roma și apoi Roland Garros, care ar trebui să fie marele obiectiv în viitorul apropiat pentru campioaa noastră.
Roland Garros
Halep și Mouratoglou, vedetele unui super-reportaj CNN, înainte de Roland Garros
ACUM 4 ORE
Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon
Cameron Norrie a câștigat turneul de la Lyon
ACUM 5 ORE