Simona Halep și Patrick Mouratoglou au început să lucreze împreună la începutul lunii aprilie, iar cei doi s-au declarat încântați de cum merge colaborarea, dupăcâteva turnee încurajatoare. Dacă la Roland Garros a fost eliminată încă din turul 2, Simona Halep s-a descurcat mult mai bine la Wimbledon, acolo unde s-a oprit în semifinale, fiind învinsă de Elena Rybakina, cea care avea să câștige turneul.
Adrian Cruciat a fost la academia lui Mouratoglou și a rămas impresionat de munca francezului acolo. Antrenorul român consideră că Mouratoglou reprezintă un mare atu pentru echipa Simonei Halep: "Patrick Mouratoglou e un tip deosebit, cel mai bun motivator pe care l-am cunoscut. Când eram la academia lui, el nu antrena, era manager. La finalul zilei, el ştia la fiecare ce a mers, ce n-a mers. Mergea la fiecare să le zică. Eram vreo 8-10 jucători. E unul dintre antrenorii de la care am încercat să ‘fur’. E o referinţă!", a spus Cruciat pentru AS.ro.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Simona Halep și "asul din mânecă", înaintea finalei de la Toronto cu Beatriz Haddad Maia
ACUM 11 MINUTE

Mouratoglou, avantajul din echipa Simonei Halep, consideră Adrian Cruciat

"(n.r. – despre decizia Simonei Halep de a colabora cu Patrick Mouratoglou) Doar Simona poate să ştie. Speculaţia mea din exterior este că da. Au un statut special. Depinde şi de şansă. Simona putea să câştige Wimbledon dacă prindea o zi mai inspirată. E uşor din spatele televizorului. Dacă se joacă meciul, arată cu totul altfel", a mai spus Adrian Cruciat pentru sursa citată.
Simona Halep se află în prezent în România, înainte de a merge în Franța pentru a se pregăti de sezonul de hard american. Simona Halep va merge apoi la turneul de la Washington, competiție care face parte din categoria WTA 250 și care se va desăfșura în perioada 1-7 august. Cel mai probabi, apoi va merge la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
ACUM 2 ORE
Tenis
Jessica Pegula a cedat nervos la Toronto! Ce i-a spus antrenorului despre Halep în timpul meciului
ACUM 3 ORE