Una dintre cele mai frecvente dispute din lumea tenisului este cea legată de cine este cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile. Există mai mulți parametri pentru a analiza această luptă între Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal , iar Patrick Mouratoglou a reaprins această dezbatere, cu diverse date și analize, în declarații pentru Sportskeeda.
"Lupta pentru titlul de GOAT continuă și este mai palpitantă ca niciodată! Pentru fiecare membru din The Big Three există o problemă, iar aceasta este timpul care se scurge. Cu cât trece mai mult timp, cu atât va fi mai dificil să continue să câștige Grand Slam-uri, deoarece jucătorii tineri vor fi mai aproape de a le ieși în cale. Alcaraz și Sinner vor câștiga Grand Slam-uri, Medvedev a câștigat deja US Open și am avut și alți jucători care s-au apropiat, precum Kyrgios, Berrettini sau Tsitsipas", a spus Mouratoglou.
CITEȘTE ȘI:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
IERI LA 09:42

Patrick Mouratoglou, despre lupta dintre Federer, Nadal și Djokovic

"Novak a câștigat mai multe Masters 1000 decât oricine altcineva, cu 38 de titluri, față de cele 36 ale lui Rafa și 28 ale lui Roger. Rafa este singurul care a câștigat aurul individual la Jocurile Olimpice, în timp ce Federer conduce lista campionilor ATP Finals cu șase titluri, față de cinci pentru Novak și zero pentru Rafa. Bineînțeles, Roger are cele mai multe titluri, cu 103, față de 92 pentru Nadal și 88 pentru Djokovic. Dar este oare doar o chestiune de cifre?", a mai spus Mouratoglou, care a analizat situația fiecărui tenismen în parte.
Novak Djokovic
"Este cel mai tânăr dintre cei trei și se află într-o condiție fizică excelentă. Așa că are ocazia să joace la cel mai înalt nivel încă câțiva ani. Dar este posibil să nu poată juca la US Open sau la Australian Open. Înseamnă că șansa lui de a câștiga din nou un mare titlu este acasă la Nadal, la Roland Garros 2023".
Rafael Nadal
"Joacă la unul dintre cele mai bune niveluri din întreaga sa carieră. L-am văzut recent cum l-a învins pe Novak Djokovic în sferturile de finală la Roland Garros, dar are încă multe probleme cu accidentările".
Roger Federer
"Va împlini 41 de ani în august, dar vrea să revină în circuit și să participe la Laver Cup și la ATP 500 de la Basel. Ar fi extraordinar să îl vedem revenind încă o dată pe terenuri, dar să-l vedem câștigând un alt Grand Slam mi se pare foarte puțin probabil".
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55
Tenis
Nadal și Alcaraz, comparați de Mouratoglou! Detaliul scos în evidență de antrenorul Simonei Halep
06/08/2022 LA 05:42