Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, este de părere că americanca "trebuie să îți schimbe strategia" și să "înfruntea realitatea", după ce a părăsit devreme Australian Open, în turul al treilea. Serena avea de gând ca anul acesta să-i egaleze recordul celei mai titrate jucătoare de tenis din istorie, Margaret Court.
Williams a fost eliminată de la Australian Open în turul al treilea, după ce a fost învinsă de chinezoaica Qiang Wang. După meci, fostul lider mondial a recunoscut că a comis "mult prea multe erori pentru un sportiv profesionist", iar Mouratoglou spune că Serena trebuie să vină cu o strategie nouă în jocul său.

Patrick Mouratoglou știe ce trebuie să facă Serena Williams în turneele de Grand Slam

Australian Open
Djokovic și-a aflat adversarul din primul tur de la Australian Open 2022! Cu cine joacă româncele
12/01/2022 LA 12:49
"Trebuie să acceptăm faptul că nu funcționează. Este pozitivă, dar și negativă, pentru că este un eșec atunci când nu câștigă un turneu de Mare Șlem. Trebuie să înfruntăm realitatea, dar este încrezătoare că va reuși, altfel nu ar mai fi fost pe teren. Ea crede în acest lucru, la fel și eu. Nu este foarte departe de a reuși, dar trebuie să schimbăm anumite lucruri", a spus Mouratoglou, pentru BBC.
Serena Williams nu a mai câștigat un titlu de Grand Slam de la Australian Open 2017. După ce a dat naștere fiicei sale, în luna septembrie a acelui an, americanca a pierdut patru astfel de finale, două la Wimbledon și două la US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Tiley a anunțat că Nadal va juca la Australian Open, chiar dacă acum are COVID. Situația lui Nole
22/12/2021 LA 09:44
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06