Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, este de părere că americanca "trebuie să îți schimbe strategia" și să "înfruntea realitatea", după ce a părăsit devreme Australian Open, în turul al treilea. Serena avea de gând ca anul acesta să-i egaleze recordul celei mai titrate jucătoare de tenis din istorie, Margaret Court.
Williams a fost eliminată de la Australian Open în turul al treilea, după ce a fost învinsă de chinezoaica Qiang Wang. După meci, fostul lider mondial a recunoscut că a comis "mult prea multe erori pentru un sportiv profesionist", iar Mouratoglou spune că Serena trebuie să vină cu o strategie nouă în jocul său.

Patrick Mouratoglou știe ce trebuie să facă Serena Williams în turneele de Grand Slam

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
"Trebuie să acceptăm faptul că nu funcționează. Este pozitivă, dar și negativă, pentru că este un eșec atunci când nu câștigă un turneu de Mare Șlem. Trebuie să înfruntăm realitatea, dar este încrezătoare că va reuși, altfel nu ar mai fi fost pe teren. Ea crede în acest lucru, la fel și eu. Nu este foarte departe de a reuși, dar trebuie să schimbăm anumite lucruri", a spus Mouratoglou, pentru BBC.
Serena Williams nu a mai câștigat un titlu de Grand Slam de la Australian Open 2017. După ce a dat naștere fiicei sale, în luna septembrie a acelui an, americanca a pierdut patru astfel de finale, două la Wimbledon și două la US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32