Într-un interviu exclusiv pentru Punto de Break, ocupanta locului 8 WTA, Paula Badosa, a dezvăluit că o admiră foarte mult pe Simona Halep și că "i-ar plăcea să joace" împotriva ei în circuit. Badosa a spus că este complet uimită de stilul de joc al Simonei Halep și se simte "vrăjită" de modul în care românca joacă tenis.
Paula Badosa s-a bucurat de un sezon 2021 grozav. Iberica a câștigat două titluri în circuitul feminin de tenis, inclusiv cel mai important trofeu din cariera ei de până acum, la Indian Wells 2021. Ea a ieșit, de asemenea, victorioasă la Serbia Open 2021 și a încheiat anul pe cea mai înaltă poziție de până acum, pe locul 8 mondial.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 9 ORE

Paula Badosa o admiră pe Simona Halep pentru stilul de joc

În interviul acordat jurnaliștilor de la Punto de Break, Paula Badosa a dezvăluit că și-ar dori foarte mult să o înfrunte pe teren în curând pe Simona Halep. Ea a subliniat că dubla campioană de Grand Slam din România are un stil de joc unic, care nu poate fi descris doar în termeni ca "defensiv sau agresiv".
"Mi-ar plăcea să o întâlnesc pe Simona pe terenul de tenis, am admirat-o dintotdeauna, am fost vrăjită de modul în care joacă, îmi place enorm stilul ei de joc, e o jucătoare completă. Nu cred că ne asemănăm foarte mult la stilul de joc, dar sunt foarte atrasă de modul în care joacă tenis, merge întotdeauna mai departe, dincolo de a fi defensivă sau agresivă. Ea are arme din orice poziție s-ar afla pe teren, așa că mi-ar plăcea să o înfrunt pentru a vedea cum o face", a spus Badosa în interviu.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 16 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 17 ORE