În acest moment, nicio competiție nu mai are loc în sportul alb, însă nu se știe exact ce competiții vor rămâne în calendar și când vor avea acestea loc. E foarte complicat să se reorganizeze încă de pe acum sezonul, în măsura în care nu se știe cum va evolua criza generată de coronavirus, dar sportivii sunt extrem de deranjați de acest lucru.
E de așteptat ca azi oficialii de la Wimbledon să anunțe amânarea competiției de la All England Club, astfel că situația mai mult ca sigur se va complica și mai mult.
Multe dintre sportivele din circuit nu reușesc să înțeleagă cât e de dificil să se găsească o soluție în acest moment, iar una dintre cele care s-a declarat foarte frustrată de modul în care WTA gestionează lucrurile e Anastasia Pavlyuchenkova.
Roland-Garros
Simona Halep, traseu infernal la Roland Garros! Românca s-ar putea duela repede cu Iga Swiatek
ACUM 4 ORE
"Am sunat la biroul WTA din Florida și am stat până la miezul nopții la telefon cu ei. Până acum, nimic nu este clar. Am discutat și cu jucători din circuitul ATP, să vedem ce decizii se iau la ei. Noi, jucătoarele, nu înțelegem cum va fi rezolvată această situație.
Nimeni nu ne plătește când stăm acasă și nu jucăm. Toată lumea este în aceeași situație. Dacă turneele încep în iunie, e o treabă. Dar dacă se amână tot sezonul, lucrurile stau complet diferit", a afirmat Pavlyuchenkova pentru GoTennis.
Pavlyuchenkova a câștigat de-a lungul timpul 12 trofee, trecându-și în conturi peste 10 milioane de dolari doar din premii. Ea a reușit să ajungă în faza sferturilor de finală la toate turneele de Grand Slam, ultima oară chiar anul acesta, la Australian Open.
În această săptămână, rusoaica a rupt colaborarea cu Sam Sumyk, antrenor pe care îl avea de foarte puțin timp. Explicația a fost simplă, între cei doi comunicarea fiind foarte slabă.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Cine e Ana Konjuh, prima adversară a Simonei Halep de la Roland Garros 2022
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Djokovic, Nadal și Alcaraz, pe aceeași jumătate de tablou la Roland Garros! Tabloul complet
ACUM 5 ORE