Simona Halep a vorbit despre cei mai importanți sportivi din lumea tenisului și a dezvăluit ce calități admiră la aceștia.
„Djokovic e un sportiv-exemplu, puterea lui de a sta în teren, de a nu ceda, chiar dacă are mici dureri, cheamă doctorul și așa mai departe. Faptul că se motivează la fel de bine în continuare e de apreciat”, a declarat Halep la DigiSport.
”Întotdeauna l-am admirat pe Federer, e un geniu din punctul meu de vedere. Cred că va mai juca o perioadă de timp, se vede că o face cu pasiune. Nu știu cât va mai putea fizic, uzura se simte după atâția ani. Dar, dacă el spune că va juca la Wimbledon și la Jocurile Olimpice, așa se va întâmpla.
Tenis
Murray: "Nu o să îi dau vreodată un sfat Emmei Răducanu". În ce condiție renunță la "convingerea" sa
ACUM 2 ORE
Federer nu a avut așa multe accidentări pentru că tenisul este ușor pentru el. Nadal are un joc de uzură mai mare și de aceea a fost mai predispus la accidentări”, a adăugat ea.

Simona Halep va participa la Fed Cup

Am declarat anul trecut, în decembrie, că nu o să joc la FED Cup pentru că aș fi vrut să fiu fresh la Olimpiadă. Dar nejucând în această săptămână deloc, am avut timp să mă recuperez. Așa că o să joc FED Cup. Am făcut mereu tot posibilul să câștig, am jucat și accidentată. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine pentru a merge acolo și pentru a câștiga niște puncte pentru România. Vreau să fie o atmosferă frumoasă și să dăm tot ce avem mai bun pentru a câștiga.
MEREU AU FOST FRUMOASE TRĂIRILE ȘI SPECIALE CÂND AM JUCAT PENTRU ROMÂNIA. E FOARTE DIFERIT SĂ JOCI PENTRU ROMÂNIA. EMOȚIA DE LA FED CUP ESTE CU TOTUL ȘI CU TOTUL ALTCEVA. ÎȚI DOREȘTI SĂ CÂȘTIGI PENTRU ECHIPĂ ȘI PENTRU ȚARA TA.
Aici nu e ca la turneele individuale, unde jucăm doar pentru noi. M-am descurcat bine la FED Cup, nu mă plâng. Am dat mereu tot ce am avut, chiar și mai mult”, a declarat Simona Halep la DigiSport.
J&T Banka Ostrava Open
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur al turneului WTA 500 de la Ostrava
ACUM 16 ORE
US Open
Ilie Năstase, expeditiv față de Emma Răducanu: "Doar cu numele ne putem mândri cu ea!"
ACUM 18 ORE