Fără să aibă rezultate de excepție în ultima perioadă, Elina Svitolina a făcut la Madrid o declarație superbă la adresa Simonei Halep. Eliminată încă din primul tur la turneul organizat în capitala Spaniei, Elina Svitolina a mărturisit că ar suna-o pe Simona Halep când are nevoie de sfaturi, într-o zi proastă.
"Într-o zi proastă aș suna-o pe Simona Halep", a spus Svitolina la Madrid, potrivit SpotMedia.ro. Sportiva din Ucraina, în vârstă de 26 de ani, a încasat la Madrid o înfrângere pe care va dori să o dea uitării cât mai repede. Elina Svitolina a fost eliminată în turul inaugural de către Jill Teichamnn după ce a condus cu 5-1 în decisiv și a ratat 6 mingi de meci.

Simona Halep, persoana pe care Elina Svitolina ar suna-o într-o zi grea

Tenis
Simona Halep, despre cel mai frumos moment din carieră: "Ăsta a fost tot timpul visul meu"
01/12/2021 LA 09:43
În ultimele sezoane, Simona Halep a fost ajutată de către antrenorul ei din Australia, Darren Cahill, să-și schimbe în bine atitudinea pe teren, dar și în afara lui. Românca, o fire care obișnuia să se concentreze pe aspectele negative, a reușit să traverseze acel moment și reprezintă acum, iată, o inspirație pentru jucătoarele din top aflate în căutarea primului titlu de Grand Slam al carierei.
De curând, Simona a declarat că-și dorește ca tinerii din România să aibă mentalitatea ei din prezent: "Acum că am lăsat în urma părțile negative, încerc să ajut copiii un pic să nu mai fie negativiști. Viața este atât de frumoasă și dacă știm să o trăim ne putem bucura la maxim. Acum îi văd pe acești copii și încerc să fiu o sursă de inspirație pentru ei, să fie pozitivi. Vreau să le transmit asta. Simt că sunt parte din această țară și nu voi pleca niciodată!", a spus Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, îngrijorată înainte de startul sezonului din 2022: "Cred că asta m-ar încurca mental!"
30/11/2021 LA 20:23
Tenis
Simona Halep, despre completarea echipei pentru 2022: "Cu el n-aș fi ajuns la accidentări grave!"
28/11/2021 LA 14:27