Fără să aibă rezultate de excepție în ultima perioadă, Elina Svitolina a făcut la Madrid o declarație superbă la adresa Simonei Halep. Eliminată încă din primul tur la turneul organizat în capitala Spaniei, Elina Svitolina a mărturisit că ar suna-o pe Simona Halep când are nevoie de sfaturi, într-o zi proastă.
"Într-o zi proastă aș suna-o pe Simona Halep", a spus Svitolina la Madrid, potrivit SpotMedia.ro. Sportiva din Ucraina, în vârstă de 26 de ani, a încasat la Madrid o înfrângere pe care va dori să o dea uitării cât mai repede. Elina Svitolina a fost eliminată în turul inaugural de către Jill Teichamnn după ce a condus cu 5-1 în decisiv și a ratat 6 mingi de meci.

Simona Halep, persoana pe care Elina Svitolina ar suna-o într-o zi grea

Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 17 ORE
În ultimele sezoane, Simona Halep a fost ajutată de către antrenorul ei din Australia, Darren Cahill, să-și schimbe în bine atitudinea pe teren, dar și în afara lui. Românca, o fire care obișnuia să se concentreze pe aspectele negative, a reușit să traverseze acel moment și reprezintă acum, iată, o inspirație pentru jucătoarele din top aflate în căutarea primului titlu de Grand Slam al carierei.
De curând, Simona a declarat că-și dorește ca tinerii din România să aibă mentalitatea ei din prezent: "Acum că am lăsat în urma părțile negative, încerc să ajut copiii un pic să nu mai fie negativiști. Viața este atât de frumoasă și dacă știm să o trăim ne putem bucura la maxim. Acum îi văd pe acești copii și încerc să fiu o sursă de inspirație pentru ei, să fie pozitivi. Vreau să le transmit asta. Simt că sunt parte din această țară și nu voi pleca niciodată!", a spus Simona.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11