Echipa formată din Nicholas David Ionel (17 ani ) și Leandro Riedi (18 ani), din Elveția, au câștigat proba de dublu juniori de la Australian Open după ce au învins perechea formată din polonezul Mikolaj Lorens și letonianul Karlis Ozolins, scor 6-7, 7-5, 10-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 31 de minute de joc.
Aceasta este a doua oară când tenismenul român a jucat o semifinală la proba de dublu într-un turneu de Grand Slam. Anul trecut, a evoluat în penultimul act, la US Open, alături de jucătorul din Polonia Wojciech Marek. Tot anul trecut, românul Filip Jianu a ajuns până în semifinale la Australian Open ( simplu și dublu).
Tenis
Lewis Hamilton, model pentru Emma Răducanu. Cum a ajutat-o să treacă peste perioada grea
ACUM 11 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Cupa Davis
Tabloul complet al sferturilor Cupei Davis! Campioana en-titre, Spania, eliminată
ACUM 11 ORE
Australian Open
Toni Nadal, veste mare pentru fanii lui Rafa, înainte de Australian Open 2022: "Va fi pregătit!"
IERI LA 20:48