Carla Suarez Navarro este cunoscută deja pentru rezistența ei pe terenul de tenis, însă sportiva din Spania a fost nevoită să adopte această mentalitate și în viața personală, când a fost diagnosticată cu limfomul Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic, în toamna anului trecut. Iberica a urmat de atunci un tratament pe bază de chimioterapie pe care l-a finalizat la sfârșitul lunii ianuarie. De curând, "Carlita", așa cum i se mai spune în circuit, a anunțat victoria vieții.
"Încă un pas pe acest drum. Astăzi termin tratamentul şi pot spune că am învins limfomul Hodgkin. Vă mulţumesc tuturor. Fiecare mesaj de încurajare mi-a adus multă putere. Recunoştinţă infinită întregului personal medical care are grijă de noi în fiecare zi. SUNT VINDECATĂ!", a scris sportiva, pe reţelele de socializare.

Ce plan are Carla Suarez Navarro la revenirea pe terenul de tenis

Tokyo 2020
Carla Suarez Navarro va participa pentru a 4-a oară la Jocurile Olimpice, după ce a învins cancerul
20/07/2021 LA 12:14
Sportiva din Spania a reluat antrenamentele, iar în această săptămână se află la Madrid, acolo unde urmărește competiția patronată de Ion Țiriac, dar se și pregătește din greu pentru revenirea la turnee. Ea a anunțat pentru WTA ce planuri are în viitorul apropiat: "Plănuiam să-mi închei cariera în 2020, dar datorită susținerii colegilor din circuit, pot acum să mă bucur de fiecare moment petrecut pe teren.
Vreau să joc la Roland Garros, dar pentru asta trebuie să fiu în formă bună. Dacă nu mă simt capabilă, nu voi juca la Paris, dar îmi doresc să mai particip acolo o dată, apoi la Wimbledon, la fel și la Jocurile Olimpice. Vreau să mă calific și pentru US Open. Asta e ceea ce îmi doresc acum, să mai joc o dată pentru totdeauna la toate cele patru turnee de Grand Slam", a spus iberica.
În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, la Doha - 2016 şi Oeiras - 2014, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. Cea mai bună clasare a jucătoarei din Spania a fost locul 6 WTA, în 2016. În cadrul turneelor de Grand Slam, Carla a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Luptătoarea Carla Suarez Navarro! A scăpat de cancer și revine în competiții chiar la Roland Garros
26/05/2021 LA 09:13
Tenis
Carla Suarez Navarro a câștigat meciul vieții! Iberica s-a vindecat de cancer: "Sunt mai puternică!"
22/04/2021 LA 12:04