Al doilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Rafa Nadal, locul 2 ATP, a anunţat sâmbătă că intenţionează să organizeze un campus de competiţii cu porţile închise, la academia sa de la Manacor, pe insula Mallorca (sudul Spaniei), la care să participe jucători şi jucătoare din circuitele ATP şi WTA.
"În acest moment, tenisul este lucrul mai puţin important, pe primul plan se află sănătatea tuturor. Însă da, în următoarele luni, academia mea îi poate ajuta pe ceilalţi jucători profesionişti şi aş fi fericit ca ei să poată veni acolo. Chiar dacă nu avem turnee în perioada imediat următoare, mă gândesc că un challenger între noi ar ajuta acum la menţinerea nivelului pentru reluarea circuitului", a explicat Nadal.

Academia Rafa Nadal, transformată în "campus" pentru sportivi de elită

Tenis
VIDEO. Gest de mare campion! Cum i-a împlinit Rafa Nadal visul unui pacient infectat cu coronavirus
18/04/2020 LA 12:41
Într-un comunicat, Rafal Nadal Academy a precizat că doreşte să găzduiască evenimente în următoarele luni, atunci când situaţia o va permite. Academia campionului spaniol a transmis că se află în discuţii cu ATP pentru "organizarea unui campus de competiţii". Ideea îi aparține marelui campion spaniol.
"ATP apreciază cu adevărat această idee. La Rafa Nadal Sports Center, avem capacitatea de găzdui un număr important de jucători şi antrenori, pentru ca ei să se poată antrena şi înfrunta, fără să părăsească locul. Avem un mare centru de fitness, o piscină semi-olimpică şi un SPA, care le-ar permite să urmeze o pregătire bună şi să reintre în formă", a afirmat Moya.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 20 ORE
Roland Garros
Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros! "Matadorul", victorie categorică în fața lui Thompson
IERI LA 16:27