Aflat în izolare la domiciliu, exact cum au recomandat autoritățile, Halep a povestit cum își petrece timpul în aceste zile și a dezvăluit că se gândește să scrie, la un moment dat, o carte despre viața ei și momentele petrecute în tenis.
"Perioada asta era foarte bună pentru niște jocuri. Mă mai uit la filme, mai citesc, dar de multe ori îmi fac treburile personale. Am ocupați prin casă, mai scriu câteva idei, dorințe și e aș vrea să fac în viitor.
Poate după ce voi termina cu tenisul o să am un live cu toți susținătorii mei și dacă ei vor dori să scriu ceva din tot ce am făcut în anii ăștia, poate mă voi gândi serios, dar momentan nu.", a spus Halep, pentru DigiSport.
Tenis
Pandemia continuă să lovească lumea tenisului: Rogers Cup a fost amânat! Anunțul oficial
11/04/2020 LA 19:45

Halep: "Nu cred că se va mai juca tenis în 2020"

Indiferent de activitățiile din carantină, Simona se gândește tot la tenis. Românca este convinsă că nu vom mai avea parte de tenis în acest an, deși ea speră să revină în septembrie în circuit.
”Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că este o situație dificilă acolo, legată de sănătate. Vorbind realist, nu cred că se va mai juca anul acesta, dar eu îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să revenim.", a mai spus Simona.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"Titanii tenisului" au ales "jucătorul perfect". Voturile pentru cele mai importante aspecte din joc
11/04/2020 LA 16:31
Australian Open
Andrey Rublev a venit cu noi precizări, după ce a declarat că a intrat în Australia pozitiv la Covid
ACUM 3 ORE