Articol scris de Cezara Paraschiv
„Bett1 ACES” nu și-a putut desemna câștigătoarea, miercuri, așa cum fusese programat, după ce în capitala Germaniei a plouat fără întrerupere. Din cauza condițiilor meteo, finala feminină dintre Elina Svitolina (5 WTA) și Petra Kvitova (12 WTA) a fost amânată, iar pentru că nemții au gândit un eveniment cu mai multe etape, acest meci se va juca vineri, pe o altă suprafață, în deschiderea următoarei etape a circuitului, pe hard, în incinta fostului aeroport Templehof.
Singurul meci care s-a putut disputa miercuri a fost finala masculină. Dominic Thiem s-a impus în fața italianului Matteo Berrettini, scor 6-7(4), 6-4, 10-8. Șansele de break au lipsit pe întreaga durată a primului set, dar austriacul a găsit breșa în setul secund, forțând decizia la super tie-break, acolo unde a preluat rapid conducerea, impunându-se fără emoții, după o oră și 31 de minute de joc.
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
ACUM 11 ORE

Tennis Exhibition Champions Berlin: Thiem l-a învins pe Berrettini în finala turneului

Prudență la Berlin

Într-o săptămână în care organizatorii turneului de la Basel au anunțat anularea ediției 2020 (programată în intervalul 24 octombrie – 1 noiembrie), nemții au luat toate măsurile necesare pentru a evita repetarea situației de la Adria Tour. Competiția organizată de Novak Djokovic s-a dovedit a fi un fiasco în ceea ce înseamnă lupta cu noul coronavirus.
Nu există petreceri ale jucătorilor aici. Avem o anumită responsabilitate. Suntem pionieri în această perioadă complicată - Edwin Weindorfer, organizatorul turneului de la Berlin
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 11 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
IERI LA 06:02