Simona Halep a lipsit în acest an de la Wimbledon, anunțând chiar în ziua tragerii la sorți a tabloului de simplu că nu va concura din cauză că nu este complet refăcută după accidentarea la gambă suferită în luna mai, la Roma. La ediția precedentă, în 2019, românca a cucerit primul titlu la All England Club, iar acum a vorbit despre ce a ajutat-o să evolueze atât de bine pe iarba londoneză.
Halep a oferit un interviu pentru site-ul WTA, vorbind despre lucrurile care îi plac cel mai puțin atunci când participă la vreun turneu. Ea a spus că la Wimbledon 2019 a fost 'obligată' să se supună zilnic băilor cu gheață, în urma unui pariu cu antrenorul său, Darren Cahill.
"Baia cu gheață! Îmi place cel mai mult pe lume asta... Dimpotrivă! Am glumit, nu îmi place deloc să fac baie cu gheață, dar la Wimbledon 2019 am făcut în fiecare zi și poate de asta am și câștigat turneul. De fapt, cred că am pierdut un pariu cu Darren și am fost nevoită să fac baie cu gheață zilnic", a spus Simona Halep pentru WTA, care a dezvăluit și ce îi place să facă în timpul liber, pentru a se relaxa:
Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 2 ORE
"Atunci când am câștigat la Wimbledon mi-am luat o vacanță de 7 zile în care am stat și pur și simplu m-am bucurat de viață. Nu îmi mai păsa de nimic, admiram răsăritul din barcă, asta îmi place cel mai mult în timpul liber."

Halep, în cădere liberă în clasamentul WTA

După Wimbledon 2021, Simona Halep se află în cădere liberă în clasamentul WTA. Românca ocupă acum cea mai slabă poziție din ultimii șapte ani și jumătate, de când a pătruns între cele mai bune jucătoare ale lumii. Campioana noastră a coborât șase poziții după finala celui de-al treilea Grand Slam al anului, aflându-se acum pe locul 9 WTA.
Mai mult decât atât, Halep ar putea să iasă din top 10 după turneul de la Montreal, programat în perioada 6 - 15 august, sportiva urmând a se întoarce în circuit, cel mai probabil, abia la Cincinnati, competiție care va avea loc între 16 și 22 august.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 3 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 5 ORE