"Capul de serie numărul 1 a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe Aryna Sabalenka pentru a ajunge în semifinale la Dubai. A fost un nou act "Houdini" din parea Simonei la doar 24 de ore distaţă de la revenirea din meciul cu Ons Jabeur", se arată pe site-ul oficial al WTA.
Halep a cedat primul set la 3, după ce a reuşit doar un singur break, în finalul manşei. Sportiva din Constanţa şi-a revenit ulterior şi nu i-a dat mari speranţe adversarei. Halep a închis meciul după o oră şi 38 de minute, cu dublu 6-2.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
ACUM 3 ORE
Simo s-a declarat mulțumită de modul în care a revenit în meci, în special în setul secund arătând precum un zid. A transformat apărarea în ofensivă cu o ușurință teribilă, deplasându-se incredibil pe teren.
În semifinale, Halep va juca împotriva marii surprize a competiției, Jennifer Brady. Venită din calificări, sportiva din SUA, aflată pe locul 52 WTA, a trecut pe rând de Svitolina, Vondrousova și Muguruza.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Nadal, declarație superbă despre Federer:"O parte întreagă din viața mea s-a dus când el s-a retras"
ACUM 10 ORE
Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
ACUM 10 ORE