Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Iga Swiatek, replică genială, când a fost întrebată la Stuttgart dacă mai are loc de o mașină în garaj

Irina Aldea

Publicat 19/04/2024 la 15:32 GMT+3

Iga Swiatek s-a calificat în sferturile turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în primul ei meci pe zgura din Germania pe Elise Mertens. La interviul de după meci, poloneza a stârnit hohote de râs din tribune.

Iga Swiatek, Stuttgart 2024

Credit imagine: Getty Images

Liderul mondial din WTA, Iga Swiatek, și-a început perfect campania de apărare a titlului de la Stuttgart, după ce s-a impus în optimile de finală în fața belgiencei Elise Mertens. Câștigătoare a patru titluri de Grand Slam, Iga a trecut de jucătoarea din Belgia după o oră și 34 de minute de joc, scor 6-3, 6-4, la capătul unui meci controlat în mare parte de poloneză.
În fiecare an, câștigătoarea turneului WTA 500 de la Stuttgart câștigă un Porsche. Dublă deținătoare a titlului, Iga Swiatek a fost întrebată despre acest lucru în timpul interviului de pe teren, după ce a debutat cu succes în fața lui Elise Mertens: "Ai deja două mașini în garaj, mai este loc pentru o a treia?", a fost întrebarea primită de Iga.
CITEȘTE ȘI:

Iga Swiatek, replică genială la Stuttgart, pentru crainic

"Umm... Am mai multe mașini ...Dar întotdeauna este loc pentru un Porsche. Dacă nu, vom face să se întâmple. O să construiesc un garaj subteran", a răspuns numărul 1 mondial, zâmbind. Replica polonezei a stârnit hohote de râs în tribunele de la Stuttgart.
În această seară, Iga Swiatek se va duela pentru un loc în semifinale cu Emma Răducanu, jucătoare aflată într-o formă de joc excepțională. Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire directă dintre Swiatek și Răducanu, poloneza impunându-se de fiecare dată până acum. Ba mai mult, sportiva din Marea Britanie nu a reușit până acum să câștige niciun set în fața liderului mondial din WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo