Taylor Townsend a fost jucătoarea care i-a provocat un coșmar Simonei Halep. Cele două s-au înfruntat anul trecut, în turul doi la US Open. Jucătoarea din România a câștigat primul set, dar apoi le-a pierdut pe următoarele două. Duelul din final a fost dramatic. Halep a salvat două mingi de meci, iar sportiva din SUA s-a impus cu 7-4 în „tie-break”. Towsend „a sufocat-o” pe Halep, iar specialiștii au numărat că a venit la fileu de 115 ori.
„Când aveam doi ani, am fost exclusă dintr-un program de tenis, iar directorii le-au spus părinților mei că sunt grasă, leneșă și de neantrenat. Cum pot oamenii să determine asta la un copil, n-am nicio idee. Încă de la început, oamenii s-au uitat la fizicul meu și, automat, mi-au judecat abilitățile înainte să intru pe teren și să încep să joc”, a spus Townsend pentru behindtheracquet.com, citat de ziare.com.
https://i.eurosport.com/2019/08/30/2665355.jpg
Roland Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM 39 MINUTE
„Am devenit profesionistă la 15 ani și, la scurt timp după, m-am lovit de niște probleme pe care nici nu mi le puteam imagina. Am aflat că mama mea fura bani de la mine și folosea premiile câștigate și sponsorizările pentru beneficiul personal. Asta mi-a zguduit lumea, deoarece m-am simțit trădată și pierdută, dar m-a învățat multe lecții!”, a mai povestit jucătoarea.
„M-am înconjurat apoi de oameni în care aveam încredere, a fost un drum greu, dar în cele din urmă n-aș schimba asta pentru nimic în lume. Faptul că mi s-a spus nu, că nu aveam imaginea unei tenismene, că am fost făcută de râs la nivel internațional, că m-am confruntat cu o depresie, cu probleme de încredere, toate mi-au dat puterea să ma ridic în picioare și să îmi gestionez viața. Asta sunt, acceptați-mă așa! Sunt mândră de persoana care am devenit”, a mai spus ea.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM O ORĂ
Roland Garros
Iga Swiatek, favorită uriașă la Roland Garros 2022: "Cerul e limita pentru mine"
ACUM 2 ORE