Noul sezon competițional este la doar câteva săptămâni distanță, iar Simona Halep a început să se pregătească pentru primele turnee din 2020. Ocupanta locului 4 WTA a publicat vineri o fotografie de la antrenament în care se întreabă dacă pregătirea din finalul sezonului actual s-a încheiat deja.
https://i.eurosport.com/2019/12/06/2731251.jpg
Cu Darren Cahill revenit în echipa româncei, sesiunile de pregătire ale Simonei sunt din ce în ce mai intense. Alături de Simona și Darren și-a făcut apariția și Artemon Apostu-Efremov, fostul antrenor al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu. Deocamdată nu există un anunț oficial în privința lui Apostu-Efremov, dar pare că i-ar fi luat locul lui Daniel Dobre. Campioana de anul acesta de la Wimbledon efectuează antrenamentele în Dubai, acolo unde temperaturile se apropie de cele din Australia.
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 3 ORE

Simona Halep, antrenamente intense înainte de noul sezon competițional

Acum câteva săptămâni, Simona a declarat că nu va merge în Australia pentru a efectua pregătirea înainte de noul sezon competițional: ”Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”.
Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill: "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Roland Garros
Halep a spus cum încearcă să-și schimbe jocul! Ce i-a transmis Mouratoglou după eșecul de la Paris
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Simona Halep a suferit un atac de panică la Roland Garros! Explicațiiele româncei după eliminare
ACUM 5 ORE