Noul sezon competițional este la doar câteva săptămâni distanță, iar Simona Halep a început să se pregătească pentru primele turnee din 2020. Ocupanta locului 4 WTA a publicat vineri o fotografie de la antrenament în care se întreabă dacă pregătirea din finalul sezonului actual s-a încheiat deja.
https://i.eurosport.com/2019/12/06/2731251.jpg
Cu Darren Cahill revenit în echipa româncei, sesiunile de pregătire ale Simonei sunt din ce în ce mai intense. Alături de Simona și Darren și-a făcut apariția și Artemon Apostu-Efremov, fostul antrenor al Irinei Begu și Mihaelei Buzărnescu. Deocamdată nu există un anunț oficial în privința lui Apostu-Efremov, dar pare că i-ar fi luat locul lui Daniel Dobre. Campioana de anul acesta de la Wimbledon efectuează antrenamentele în Dubai, acolo unde temperaturile se apropie de cele din Australia.
Tenis
Lovitura anului: Emma Răducanu vrea să-l ia ca antrenor pe Darren Cahill
ACUM CÂTEVA SECUNDE

Simona Halep, antrenamente intense înainte de noul sezon competițional

Acum câteva săptămâni, Simona a declarat că nu va merge în Australia pentru a efectua pregătirea înainte de noul sezon competițional: ”Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”.
Simona Halep va începe noul sezon competițional la Adelaide (12-18 ianuarie), orașul natal al lui Darren Cahill: "Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranţă", a declarat Halep, în vara acestui an. Mai apoi, Simona va merge la Melbourne pentru primul turneu de Grand Slam al anului (20 ianuarie – 2 februarie).
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
IERI LA 13:20
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
22/09/2021 LA 20:40