Retras în 2001, Carbonell a devenit antreprenor, iar în acest moment deține mai multe magazine cu articole de tenis, businessuri care s-au dovedit destul de profitabile.
În contextul pandemiei de COVID-19, fostul jucător, ajuns la 51 de ani, a închis respectivele locații, iar acest lucru l-a făcut o țintă pentru hoți. Aceștia au prădat unul dintre magazine, spre dezamăgirea lui Carbonell, care nu înțelege cum într-o situație atât de complicată, în care oamenii ar trebui să fie solidari, se poate ajunge la asemenea lucruri.
"Autoritățile au spus că rata criminalității a scăzut la 25% în aceste zile, dar eu mă regăsesc fix în acel procent nedorit.
Tenis
Federer, Nadal și Djokovic, puși la zid: "Le lipsește autenticitatea! Fanii vor emoție!"
ACUM 7 ORE
Mă doare să văd că în aceste vremuri dificile, când ar trebui să existe solidaritate, continuăm să fim o țară de hoți. Nu este o mare tragedie, dar este foarte dureros să văd așa ceva. Societate bolnavă. Unii oameni consideră că așa pot face rost rapid de bani, atunci când se află în situații disperate.
Acum trebuie să plătesc circa 6000 de euro pentru a repara ce au stricat hoții. Numai vitrina mă costă 1500 de euro. Am camere de luat vederi, am alarmă, dar hoții au fugit până să ajungă cineva aici", a spus Tomás Carbonell, pentru Marca.
Carbonell nu a reușit să fie un jucător de top la simplu, reușind să cucerească doar două titluri ATP, în anii '90, e adevărat, când concurența era una fantastică. În schimb, la dublu a fost un adevărat campion, trecându-și în palmares nu mai puțin de 22 de trofee, cele mai multe câștigate alături de compatriotul și prietenul lui, Francisco Roig. Dublu campion la Madrid, Carbonell s-a retras din tenis în 2001, dedicându-se afacerilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, prima confirmare pentru 2022! Unde va participa în premieră + anunțul organizatorilor
ACUM 10 ORE
Australian Open
Novak Djokovic va juca, aproape sigur, la Australian Open! Numele sârbului, pe lista participanților
ACUM 18 ORE