Simona Halep nu a avut ieri cea mai bună zi a ei în circuit, dar a reușit să rămână în meci din punct de vedere mental și să lupte până la ultimul punct. Chiar dacă a încercat constant să-și găsească ritmul, campioana noastră a reușit să treacă de Barbora Krejcikova (118 WTA) după un meci maraton de două ore și 7 minute de joc.
Victoria în trei seturi (3-6, 7-5, 6-2) o califică pe Simona Halep în sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech (174 WTA). În turul întâi, campioana noastră a trecut de Polona Hercog, însă tot după trei seturi lungi care s-au încheiat la capătul a două ore și 32 de minute de joc. În plus Simona a jucat și în proba de dublu alături de Barbora Strycova. Cele două au pierdut meciul din primul tur, dar tot după trei seturi.

Simona Halep și motivul meciurilor maraton pe care le joacă la Praga

Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021! Cât a încasat Simona Halep în cel mai slab sezon din 2012
23/11/2021 LA 12:23
Campioana noastră a glumit și le-a transmis suporterilor ei un mesaj după al doilea meci în care a avut emoții pentru calificarea în turul următor: “Vreau să recuperez timpul pierdut și să stau cât de mult posibil pe teren”, a scris Simona Halep pe contul personal de Twitter. Totuși, cu Magdalena Frech se anunță un meci mai ușor decât precedentele două, singurul impediment ar fi că Simona nu a jucat niciodată împotriva sportivei din Polonia.
Organizatorii turneului de la Praga au anunțat în această seară că Simona Halep (2 WTA) o va întâlni în sferturile de finală de la Praga pe Magdalena Frech (174 WTA), vineri, după ora 15.00, fiind al treilea meci de pe terenul central (după meciurile Bogdan - Kr. Pliskova și Bouchard - Mertens). Dacă va trece de Frech, campioana noastră o va întâlni în penultimul act la Praga pe câștigătoarea meciului dintre Sorribes Tormo și Begu/Kung.
Tenis
Revenire de senzație în echipa Simonei Halep! Anunțul româncei înainte de noul sezon competițional
22/11/2021 LA 16:45
Tenis
Capitolul la care Simona Halep nu are rivală în 2021, cel mai slab sezon al ei din 2012
22/11/2021 LA 16:24