Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, este de părere că în perioada următoare vor fi multe surprize în tenisul feminin. Campioana de la Wimbledon crede că jucătoarele mai tinere vor fi mai avantajate de această perioadă de pauză, întrucât vor fi mai determinate să câștige partidele. De altfel, Fiona Ferro a furnizat prima mare surpriză la reluarea tenisului feminin. În vârstă de 23 de ani, franțuzoaica a cucerit titlul de la Palermo după o finală cu Anett Kontaveit.
"Cred că vor fi multe surprize. Cred că tenismenelor tinere le va fi mai ușor pentru că au acea dorință să se întoarcă, nu sunt atât de în vârstă. Au dorință mai mare. Dar cred că și jucătoarele mai în vârstă au experiența necesară să treacă peste această pauză”, a afirmat Simona Halep. Întrebată în ce categorie se include, Simona a afirmat că se consideră deja "bătrână" pentru tenisul actual.

Simona Halep revine în circuit împotriva Polonei Hercog

Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM O ZI
A doua cea mai bună jucătoare a lumii, Simona Halep, o întâlnește în primul său meci de reluarea circuitului WTA pe slovena Polona Hercog. Organizatorii turneului de la Praga au anunțat luni că meciul dintre Simona Halep și Polona Hercog va avea loc azi, în jurul orei 14.00. Va fi al treilea duel al zilei de pe terenul central de la Praga, după meciurile dintre Gracheva – Martic și Kr. Pliskova – Fruhvirtova (întrerupt de ploaie la scorul de 3-2, în primul set).
Pe hârtie, Simona Halep pornește clar drept mare favorită, însă reprezentanta noastră nu va avea o misiune atât de facilă în fața unei adversare pe care a mai învins-o, dar care poate fi foarte periculoasă. Toate cele trei partide disputate de cele două jucătoare s-au încheiat în set decisiv, fapt care confirmă că jocul Polonei Hercog reprezintă o nucă greu de spart.
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
IERI LA 10:47
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
IERI LA 06:20