Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Magdalena Frech | Ora de start a meciului din sferturile de finală de la Praga

Irina Aldea

Publicat 13/08/2020 la 20:55 GMT+3

Simona Halep se va lupta pentru un loc în semifinale la Praga cu jucătoarea din Polonia, Magdalena Frech.

Simona Halep, în sferturile de finală de la Praga

Credit imagine: facebook

Simona Halep nu a avut cea mai bună zi a ei în circuit, dar a reușit să rămână în meci din punct de vedere mental și să lupte până la ultimul punct. Chiar dacă a încercat constant să-și găsească ritmul, campioana noastră a reușit să treacă de Barbora Krejcikova (118 WTA) după un meci maraton de două ore și 7 minute de joc.
Victoria în trei seturi (3-6, 7-5, 6-2) o califică pe Simona Halep în sferturile turneului de la Praga, acolo unde va da peste poloneza Magdalena Frech (174 WTA). Pentru calificarea în sferturile de la Praga, Simona va primi 5.000 de dolari şi 60 de puncte în clasamentul WTA de simplu. Halep și Frech nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Magdalena Frech

Organizatorii turneului de la Praga au anunțat în această seară că Simona Halep (2 WTA) o va întâlni în sferturile de finală de la Praga pe Magdalena Frech (174 WTA), vineri, după ora 15.00, fiind al treilea meci de pe terenul central (după meciurile Bogdan - Kr. Pliskova și Bouchard - Mertens). Dacă va trece de Frech, campioana noastră o va întâlni în penultimul act la Praga pe câștigătoarea meciului dintre Sorribes Tormo și Begu/Kung.
Simona a vorbit despre meciul cu Magdalena Frech de mâine: "Am urmărit-o în meciul pe care l-a jucat astăzi. Luptă mult și va fi un meci interesant. Dar mă simt pregătită". Pentru Simona Halep acesta este primul turneu pe care îl joacă după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. La ultima competiție la care a evoluat, Simona a câștigat titlul de la Dubai (a trecut în finală de Elena Rybakina).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo