Leicester caută astăzi prima victorie în fața celor de la Chelsea după ce anul trecut pierdeau acasa cu 1-2. Chelsea vrea să își păstreze poziția în clasament, unde se luptă la mică distanță cu Manchester United și Liverpool.
La Londra, pe Wembley, Tottenham Hotspur își privesc adversarii de la înălțimea unei medii de 3 goluri pe meci în ultimele două întâlniri. De văzut în ce măsură echipa lui Wayne Rooney va reuși să tempereze spiritul ofensiv al echipei lui Pochettino. Urmărim Tottenham Hotspur vs Everton în direct pe Eurosport 1 de la 19:30.
În turul doi al calificărilor pentru tabloul principal feminin de la Australian Open, Irina Bara (212 WTA) a pierdut în fața Bernardei Pera (SUA) cu 6-4 2-6 3-6, iar Alexandra Dulgheru a învins-o pe Dayana Yastremska (Ucraina) cu 7-6 6-0. Dulgheru va juca cu câștigătoarea dintre Zhu (China) și Grammatikopoulou (Grecia) mâine noapte, de la ora 1:00 pentru un loc pe tabloul principal de la Australian Open.
Australian Open
Australian Open 2022 | Top 5 lovituri din prima zi de la Melbourne
ACUM O ORĂ
LaSydney, favoritul local Alex de Minaur a pierdut finala turneului în fața lui Daniil Medvedev. După un prim set câștigat spectaculos cu 6-1 Medvedev a revenit în actul doi și a egalat situația cu 6-4. Decisivul a fost câștigat tot de Medvedev cu 7-5 după ce a fost egalat la 5 de Minaur. Medvedev joacă în primul tur tot cu un australian, Thanasi Kokkinakis în timp ce Alex de Minaur îl va întâlni pe Thomas Berdych.
Premier League este transmisă pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player. Costin Ștucan realizează analiza fiecărei etape în fiecare marți de la ora 18:00, pe pagina de Facebook Eurosport, în cadrul emisiunii Stream Team. UPC este sponsorul transmisiunilor Eurosport din Premier League. Canalele Eurosport 1 / HD si Eurosport 2 / HD sunt disponibile pe pozițiile 203/160, respectiv 211/161 în oferta digitală a UPC România.
Program Eurosport 1:
Sâmbătă, 13 ianuarie
12:00 – Cupa Mondială la Schi | Bad Kleinkirchheim, Austria
13:00 – Cupa Mondială la Schi | Wengen – Elveția
17:00 – Premier League I Cheslea vs Leicester
19:30 – Premier League| Tottenham Hotspur vs Everton
Australian Open
Mats Wilander: "Nadal nu se mai teme de nimeni, acum că Djokovic nu mai e la Australian Open"
ACUM 3 ORE
Australian Open
Novak Djokovic ar putea juca la Australian Open 2023, deși a primit interdicție 3 ani în Australia
ACUM 3 ORE