Arbitrajul video va fi folosit în premieră pe zgură la turneul de la Madrid, competiție organizată de Ion Ţiriac și care va avea loc în perioada 3-10 mai. Tehnologia folosită va fi cea a Foxtenn, un concept concurent al Hawk-Eye. Până în prezent, arbitrii coborau din scaun să verifice urma lăsată pe zgură de minge.
Arbitrajul video, care va stabili în cazuri complexe locul în care a căzut mingea, va fi folosit pe cele trei arene principale de la Caja Magica, Manolo-Santana, Arantxa-Sanchez-Vicario şi Terenul 3, atât la meciurile ATP, cât şi la cele WTA, la simplu şi la dublu. Tehnologia video a fost introdusă în tenis în 2006 şi a fost folosită pe toate suprafeţele, mai puţin pe zgură.
Tenis
Lewis Hamilton, model pentru Emma Răducanu. Cum a ajutat-o să treacă peste perioada grea
ACUM 10 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Davis
Tabloul complet al sferturilor Cupei Davis! Campioana en-titre, Spania, eliminată
ACUM 10 ORE
Australian Open
Toni Nadal, veste mare pentru fanii lui Rafa, înainte de Australian Open 2022: "Va fi pregătit!"
ACUM O ZI