Turneul BNP Paribas Open este programat în perioada 4-17 octombrie la Indian Wells. Premiile puse la bătaie în cadrul ultimului turneu important din 2021 se ridică la peste 16,7 milioane de dolari.
Potrivit site-ului perfect-tennis.com, organizatorii competiției oferă premii similare pentru tabloul masculin și cel feminin, pentru fiecare urmând a fi acordate câte 8,35 de milioane de dolari.
Câștigătorii turneului vor încasa puțin peste 1,2 milioane de dolari, în timp ce finaliștii vor fi recompensați cu 640.000 de dolari. Sportivii care se vor opri în semifinalele competiției vor încasa 335.000 de dolari, iar cei care nu vor reuși să treacă de sferturi vor primi 175.000 de dolari.
Tenis
Când i-a cerut Nadal autograful lui Roger Federer! Moment de respect maxim între cele două legende
ACUM 31 MINUTE
Pentru victoriile în optimi și 16-imi se acordă premii în valoare de 92.000 de dolari, respectiv circa 52.000 de dolari, în timp ce în fazele inferioare recompensele sunt cuprinse între 4.785 și 29.045 de dolari.
De-a lungul timpului, Simona Halep a participat de 9 ori la Indian Wells, adjudecându-și în total peste 1,75 de milioane de dolari. Cea mai mare sumă de bani a încasat-o în urma succesului din finala disputată în 2015 în fața Jelenei Jankovic, când a primit 900.000 de dolari.

Prima ediție Indian Wells după 21 de ani fără Djokovic, Nadal și Federer

Indian Wells, ultimul turneu important din 2021, va avea parte de o premieră după 21 de ani: nu-i va avea la start pe niciunul dintre Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Ediția de acest an a Indian Wells va debuta săptămâna viitoare fără unele dintre cele mai mari nume din sportul alb, inclusiv cei trei legendari tenismeni, Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic.
Miercuri, liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, și-a anunțat retragerea de la BNP Paribas Open, încheind seria impresionantă de 14 prezențe consecutive la evenimentul Masters 1000, unde se bucură de un record de 50-9. Djokovic nu a mai jucat de când Daniil Medvedev l-a învins în finala de la US Open și i-a distrus visul de a îndeplini Calendar Grand Slam (câștigarea celor 4 titluri de Grand Slam puse în joc într-un singur sezon competițional).
De cealaltă parte, marele campion elvețian Roger Federer e ținut departe de competiții de genunchiul drept, la care a suferit o nouă intervenție chirurgicală, în timp ce Nadal își continuă recuperarea de la o problemă de picior resimțită încă de la Roland Garros, acolo unde a cedat în fața lui Djokovic în semifinale. Drept urmare, ediția din acest an a Indian Wells va avea loc fără niciunul dintre cei mai mari tenismeni din istorie pentru prima dată din 2000, unde spaniolul Alex Corretja a cucerit titlul.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Laver Cup
Retragerea lui Roger Federer l-a pus pe gânduri pe Novak Djokovic! Care este dorința lui Nole
ACUM O ORĂ
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
ACUM O ORĂ