Sorana Cîrstea a oferit sâmbătă un moment foarte rar întâlnit pe terenul de tenis. Cu nervii la pământ din cauza loviturilor care nu-i ieșeau, sportiva noastră i-a atras atenția arbitrei de scaun privind propriul antrenor, Adrian Cruciat, care îi sufla indicații de pe marginea terenului. Momentul s-a viralizat rapid, iar internauții au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva niciodată.
Sorana Cîrstea a oferit un moment foarte rar pe terenul de tenis. Cu nervii la pământ din cauza loviturilor care nu-i ieșeau, sportiva noastră i-a atras atenția arbitrei de scaun privind propriul antrenor, Adrian Cruciat, care îi sufla indicații de pe marginea terenului. Momentul s-a viralizat rapid, iar internauții au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva niciodată.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
27/11/2022 LA 20:34

Presa internațională, reacție ironică la adresa Soranei Cîrstea

Portaluk We Love Tennis a oferit o reacție ironică după incidentul care o are pe Sorana în prim-plan: "Sorana a cerut avertisment pentru antrenorul ei! Cu siguranţă, a uitat că, dacă arbitrul îl va avertiza pe antrenorul ei, automat, trebuie să o avertizeze şi pe ea, potrivit regulamentului. Pare că soarele a bătut-o în cap în Australia".
Și cei de la Tennis Legend, tot din Franța, au comentat despre faza care a surprins pe toată lumea și s-a viralizat rapid peste tot în lume: "E prima dată când un jucător își demască propriul antrenor și practic îl reclamă la arbitrul de scaun pentru coaching. A fost fabuloasă reacția Soranei. Aceasta ne-a oferit un moment legendar pentru tenisul femnin, în circuitul WTA".
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Vlad Stancu, dezvăluiri despre testele anti-doping, după ce Simona Halep a fost suspendată
03/11/2022 LA 17:23
Tenis
Chris Evert a comentat dezvăluirile Soranei Cîrstea! Reacția fostei sportive din America
02/11/2022 LA 20:15