Calendarul tenisului masculin rămâne "neschimbat" după anularea turneului de la Indian Wells, din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat preşedintele Asociaţiei Tenismenilor Profesionişti (ATP), italianul Andrea Gaudenzi, într-un comunicat dat publicităţii luni seara. "Deşi regretăm că turneul Indian Wells nu mai are loc, programul pentru circuitul ATP dincolo de Indian Wells rămâne neschimbat", a precizat Gaudenzi.
"Continuăm să monitorizăm situaţia zilnic, în strânsă colaborare cu jucătorii şi personalul turneului nostru, fiind de înţeles că directivele trebuie luate de autorităţile locale de sănătate publică", a adăugat fostul jucător, în vârstă de 46 ani. "Ne-am angajat să studiem toate opţiunile pentru derularea turneelor viitoare, deoarece sănătatea şi siguranţa jucătorilor noştri şi a tuturor celorlalte părţi interesate rămân prioritatea noastră absolută", a mai spus responsabilul ATP.

Indian Wells, primul turneu anulat

Tenis
Emma Răducanu, desemnată cea mai bună sportivă a anului în Marea Britanie! Cine a mai fost premiat
ACUM O ORĂ
Evenimentul combinat ATP Masters 1000 / WTA Premier Mandatory "BNP Paribas Open", care ar fi trebuit să se desfășoare în următoarele două săptămâni la Indian Wells a fost anulat, după ce a fost declarată stare de alertă epidemiologică în Coachella Valley, în urma unui caz de îmbolnăvire confirmat.
Va fi, de altfel, pentru prima dată din 1980 când turneul de la Indian Wells nu va avea campioni. Fanii care au apucat să-și cumpere bilete îşi vor recupera banii: fie că vor cere restituirea sumelor, fie că vor obţine vouchere pentru ediţia 2021. Un fapt cel puțin ciudat este că jucătorii aflați în California au aflat de pe Twitter de anularea turneului combinat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
ACUM 2 ORE
Tenis
Ce crede Rafael Nadal despre șansele lui Djokovic să câștige cele mai multe titluri de Grand Slam
ACUM 18 ORE