În vârstă de 23 de ani, Donna Vekic este de părere că Bianca Andreescu nu va rămâne prea mult timp în Top 10 WTA. Jucătoarea de tenis din Croația a declarat de curând că sportiva din Canada nu are cum să rămână în top din cauza accidentărilor. Același scenariu i l-a atribuit și campioanei de anul acesta de la Australian Open, Sofia Kenin.
Sunt sigură că Sofia Kenin nu va rămâne în top pentru prea mult timp. Andreescu de asemenea – starea ei de sănătate o va dezamăgi, toate acele accidentări... eu așa cred. Osaka cred că poate rămâne acolo, nu sunt sigură dar cred că se poate în cazul ei – Donna Vekic, pentru Inkubator Podcast

Bianca Andreescu, chinuită de accidentări

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Ocupanta locului 6 WTA ar fi trebuit să revină pe terenul de tenis în februarie, la mai bine de trei luni după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor. Sportiva de 19 ani a făcut parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elveția, din play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup, însă în cele din urmă nu a fost folosită, nedorind să își asume vreun risc.
https://i.eurosport.com/2020/05/25/2823369.jpg
Ulterior, după ce s-a retras de la turneul organizat la Dubai, Andreescu a anunțat că nu va juca nici la competiția organizată la Doha, turneu care s-a desfășurat în perioada 24 februarie – 1 martie. Sportiva din Canada își amânase revenirea în circuit și la turneul de la Indian Wells, care a fost mai apoi oricum anulat din cauza pandemiei de coronavirus.
Accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, a venit după un sezon 2019 extraordinar. Bianca a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2826005.jpg
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21