Simona Halep a anunțat la finalul săptămânii trecute că a fost depistată cu Covid-19.
Jucătoarea în vârstă de 29 de ani are noroc, ca majoritatea sportivilor, de o formă ușoară. Sportiva se relaxează într-o ținută lejeră, ce aprinde imaginația fanilor, în fața unui laptop.
Prima apariție din izolare a Simonei Halep a fost "provocată" de WTA, constănțeanca fiind rugată să vorbească despre unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest sezon.
Laver Cup
John McEnroe este de părere că Nick Kyrgios poate străluci la ediția din acest an a Laver Cup
ACUM 11 MINUTE

Simona Halep, formă ușoară de Covid-19

Simona Halep a acționat responsabil, izolându-se după ce aprimit rezultat pozitiv la testare, chiar dacă nu a reușit să își dea seama de a luat virusul.
"Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea", a declarat Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei, în cadrul emisiunii "Așii Tenisului".
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 15 ORE
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 16 ORE