Simona Halep a anunțat la finalul săptămânii trecute că a fost depistată cu Covid-19.
Jucătoarea în vârstă de 29 de ani are noroc, ca majoritatea sportivilor, de o formă ușoară. Sportiva se relaxează într-o ținută lejeră, ce aprinde imaginația fanilor, în fața unui laptop.
Prima apariție din izolare a Simonei Halep a fost "provocată" de WTA, constănțeanca fiind rugată să vorbească despre unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din acest sezon.
Roland-Garros
Casper Ruud - Lorenzo Sonego - Roland-Garros
ACUM 19 MINUTE

Simona Halep, formă ușoară de Covid-19

Simona Halep a acționat responsabil, izolându-se după ce aprimit rezultat pozitiv la testare, chiar dacă nu a reușit să își dea seama de a luat virusul.
"Simona e în regulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea", a declarat Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei, în cadrul emisiunii "Așii Tenisului".
Roland-Garros
Madison Keys - Elena Rybakina - Roland-Garros
ACUM O ORĂ
Roland-Garros
Favoritele au căzut pe capete la Roland Garros! Premieră istorică la Grand Slam-ulm parizian
ACUM 2 ORE