În vârstă de 19 ani, Anastasia Potapova a urmat exemplul Simonei Halep și s-a antrenat în izolare. Într-un material video postat pe contul personal de Instagram, Simona Halep le-a împărtășit suporterilor ei unul dintre exercițiile pe care-l folosește pentru a se menține în formă în această perioadă și i-a provocat şi pe alţii să-i depăşească recordul.
Sportiva din Rusia, clasată pe locul 84 WTA, a reuşit 27 de repetări în 45 de secunde. Performanţa sa nu se apropie de cea a Simonei, care a făcut 27 de repetări într-un timp mai scurt, respectiv în 37 de secunde şi un total de 32 de repetări în 42 de secunde.La fel ca Simona Halep, Potapova a folosit adidaşii drept jaloane, iar la final a lansat mai departe provocarea şi a spus mulţumită: "Să vedem ce poţi face tu. Succes!"
Tenis
Topul câștigurilor din tenis în 2021, eclipsat de Emma Răducanu! Ce loc surpriză ocupă Simona Halep
ACUM 17 ORE
"Salut! Sunt Anastasia Potapova şi în această săptămână accept provocarea Simonei Halep. Ia să vedem cât de multe repetări am putut să fac de această dată", le-a transmis Potapova urmăritorilor ei pe Instagram.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819045.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Mesaj emoționant al lui Darren Cahill după despărțirea de Simona Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 20:40
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
IERI LA 17:33