În NBA și NFL s-a lansat o nouă modă, câțiva jucători alegând să facă reclame prin intermediul tatuajelor "bătute" direct pe piele. Astfel, brandurile respective vor fi prezente la fiecare meci în care actorii principali reușesc să facă performanțe pe teren.
Oleksandra Oliynykova (20 de ani) a găsit această idee extrem de interesantă, anunță tennisworldusa.org, croata împletind astfel pasiunea pentru criptomonede cu cea pentru tatuaje. Astfel, grație unui parteneriat cu Bitcoin Cash, ea și-a făcut un tatuaj pe brațul drept în urma căruia a obținut criptomonede al căror preț e în prezent de 6000 de dolari.
Tenis
Novak Djokovic revine în circuit, după finala pierdută la US Open! Anunțul lui Filip Krajinovic
ACUM 5 ORE
Oliynykova speră ca a sa carieră să urmeze o traiectorie ascedentă (momentan e abia pe locul 778 WTA), astfel încât să găsească și alți sponsori care să investească în ea. Tatuajele vor fi prezente acolo pe durata întregii cariere, astfel că eventualele branduri interesate vor avea garanția că vor fi promovate la fiecare serviciu, forehand sau backhand pe care croata îl execută.
Sportiva a promis că își va folosi doar brațele în scop comercial și a dezvăluit că are și anumite standarde: nu va apela la tatuaje care să promoveze pariurile sau gamblingul. Nu pentru că ar avea o problemă morală, probabil, ci din cauza reglementărilor în domeniu.
Tenis
Țiriac pregătește o super-lovitură la București! Vrea organizarea unui nou turneu: "Va fi pe zgură"
ACUM 9 ORE
Tenis
Cine este cel mai bun jucător în "momentele importante", după Djokovic? Andy Murray a dat răspunsul
ACUM 13 ORE