În NBA și NFL s-a lansat o nouă modă, câțiva jucători alegând să facă reclame prin intermediul tatuajelor "bătute" direct pe piele. Astfel, brandurile respective vor fi prezente la fiecare meci în care actorii principali reușesc să facă performanțe pe teren.
Oleksandra Oliynykova (20 de ani) a găsit această idee extrem de interesantă, anunță tennisworldusa.org, croata împletind astfel pasiunea pentru criptomonede cu cea pentru tatuaje. Astfel, grație unui parteneriat cu Bitcoin Cash, ea și-a făcut un tatuaj pe brațul drept în urma căruia a obținut criptomonede al căror preț e în prezent de 6000 de dolari.
Tenis
ATP Monte Carlo | Fognini, omul care l-a învins de 3 ori pe Nadal pe zgură, despre meciurile cu Rafa
ACUM 19 MINUTE
Oliynykova speră ca a sa carieră să urmeze o traiectorie ascedentă (momentan e abia pe locul 778 WTA), astfel încât să găsească și alți sponsori care să investească în ea. Tatuajele vor fi prezente acolo pe durata întregii cariere, astfel că eventualele branduri interesate vor avea garanția că vor fi promovate la fiecare serviciu, forehand sau backhand pe care croata îl execută.
Sportiva a promis că își va folosi doar brațele în scop comercial și a dezvăluit că are și anumite standarde: nu va apela la tatuaje care să promoveze pariurile sau gamblingul. Nu pentru că ar avea o problemă morală, probabil, ci din cauza reglementărilor în domeniu.
Tenis
O nouă sportivă minune în WTA: a câștigat primul meci din circuit, la Charleston, la doar 15 ani
ACUM O ORĂ
Tenis
ATP Monte Carlo | Pouille, despre calvarul traversat: "Nu cred că voi putea juca tenis normal"
ACUM 2 ORE