Shvedova a trimis un mesaj pe Instagram.
Salutare tuturor din carantină! Probabil că foarte lume din Kazahstan a auzit de zborul de la Moscova la Nur-Sultan, de pe 12 martie, și că în acel zbor se afla și o persoană care fusese înainte la Milano. Cu acel avion voiam să ajung acasă, la familie, din California, după ce a fost anulat turneul de la Indian Wells. La scurt timp după aterizare am fost plasată în carantină, la fel ca toți pasagerii acelui zbor
Roland Garros
Patrick Mouratoglou își asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros! Mesajul francezului
ACUM 2 ORE
53 de oameni care au fost în acel avion au intrat în carantină.

Cine este Yaroslava Shvedova

Yaroslava Shvedova este antrenată încă din 2015 de Victor Ioniță, cel care în acel an a pregătit-o și pe Simona Halep. Ultimul turneu la care a fost prezentă jucătoarea din Kazahstan este cel de la Doha, acolo a fost învinsă în turul 1 atât în proba de simplu, cât și în proba de dublu. Shvedova a jucat și la Dubai, ultimul turneu la care a participat Simona Halep, pe care românca l-a și câștigat. A fost eliminată în primul tur al probei de dublu.
https://i.eurosport.com/2012/06/04/848579.jpg
Sportiva din Kazahstan este una dintre cele mai titrate jucătoare de tenis în proba de dublu! Shvedova a câștigat 13 titluri la dublu, dintre care două de Grand Slam. Yaroslava s-a impus la Wimbledon și US Open în 2010, alături de Vania King. Jucătoarea cu domiciul la Moscova mai are și 4 finale de Grand Slam pierdute, două la US Open (2011 și 2015), Roland Garros (2015), Wimbledon 2016.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Halep a spus cum încearcă să-și schimbe jocul! Ce i-a transmis Mouratoglou după eșecul de la Paris
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Simona Halep a suferit un atac de panică la Roland Garros! Explicațiiele româncei după eliminare
ACUM 4 ORE