Incertitudinea domnește în aceste momente în întreaga lume, iar sportul se află sub semnul întrebării peste tot, nefiind cunoscut următorul turneu care s-ar putea disputa (cu sau fără spectatori). Aflată în izolare în Elveția alături de prietenul ei, Gael Monfils, Elina Svitolina (5 WTA) nu privește cu mare optimism perioada următoare, ea fiind de părere că nu se va juca deloc tenis în vara acestui an.
Este posibil să mai jucăm tenis în acest an, dar cred că după luna septembrie fiecare țară are un plan și o evoluție a carantinei, deci va fi greu de găsit un numitor comun. Poate, de fapt sper, să se joace în octombrie.

Svitolina nu vrea să joace în China în următorii ani

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Sportiva din Ucraina a mai precizat că este îngrijorată pentru starea ei de sănătate pentru momentul în care se va juca tenis din nou. Sportiva din Ucraina nu vrea să mai joace la vreun turneu din China în următoarele sezoane.
China și-a revenit mai mult sau puțin din această pandemie, poate cât de curând ne vor invita să jucăm la ei. Nu cred că voi dori să călătoresc în China în următorii ani de zile. Să fiu sinceră, întreaga situație i-a pus pe chinezi la pământ.
WTA și ATP au anunțat că următorul termen la care să se reia competițiile ar fi la jumătatea lunii iulie, dar este tot mai greu de crezut că se va putea juca tenis în vara acestui an.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Emma Răducanu - Leylah Fernandez 6-4, 6-3! Britanica este campioană la US Open, fără set pierdut
11/09/2021 LA 18:55
US Open
Omul din spatele succesului lui Leylah Fernandez: tatăl ei, fost jucător de fotbal
09/09/2021 LA 12:47