Daniil Ostapenkov a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria tenisului, după ce l-a învins sâmbătă pe Diego Schwartzman, al 15-lea jucător al lumii, scor 6-4, 6-3. Până în acest moment, Daniil Ostapenkov, în vârstă de 18 ani, nu a mai jucat un meci de tenis la nivel profesionist, el nefiind clasat în ierarhia ATP.
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
ACUM 14 ORE

Diego Schwartzman, prima reacție după înfrângere

După partidă, Diego Schwartzman nu a avut foarte multe lucruri de spus, el fiind la fel de șocat de rezultatul meciului, la fel ca întreaga lume a tenisului. Acesta a postat un mesaj pe contul său de Twitter în care și-a cerut scuze de la fanii care așteptau mai multe de la el și a transmis un mesaj de susținere pentru Horacio Zeballos și Maximo Gonzalez, cei care vor evolua în meciul de dublu de astăzi.
"Nu am prea multe de spus sau de explicat despre jocul de astăzi... Mâine am o altă șansă să mă descurc mai bine. Îmi pare rău pentru cei care se așteptau la mai multe de la mine. Acum să îi încurajăm pe băieți la dublu. Bravo Guido Pella astăzi!", a fost mesajul postat de Diego Schwartzman pe Twitter.
În acest moment, Argentina și Belarus se află la egalitate după prima zi, scor 1-1. Tot ieri, Guido Pella (82 ATP) l-a învins pe Erik Arutinian, un alt jucător care nu este clasat în ierarhia ATP, scor 6-1, 6-2.
Tenis
Djokovic, văzut ca favorit incontestabil la Australian Open: "E în continuare numărul 1 pentru mine"
ACUM 15 ORE
Tenis
Bianca Andreescu și-a găsit antrenor, după despărțirea de Groeneveld! Cine o pregătește pentru 2023
ACUM 19 ORE