Organziatorii de la Wimbledon au luat astăzi decizia de a anula turneul de la All England Club, ce trebuia să debuteze la finalul lunii iunie. Pericolul reprezentat de coronavirus este prea puternic, iar sportivii nu sunt în siguranță. În acest moment, toate competițiile de tenis din lume, atât la masculin, cât și la feminin, sunt întrerupte, ca urmare a crizei generate de COVID-19.
Se spera ca turneele să se reia îi iunie, însă organizatorii de la Wimbledon, turneu care ar trebui să se desfășoare între 29 iunie și 12 iulie, nu sunt siguri de nimic. Ca atare, în ședința de azi de la All England Club s-a ajuns la concluzia că turneul nu va putea fi onorat conform calendarului. Campioana en-titre de la Wimbledon, Simona Halep, nu va avea posibilitatea să-și apere titlul la ediția din acest an.
https://i.eurosport.com/2019/07/13/2637964.jpg
Tenis
BREAKING NEWS - Organizatorii de la Wimbledon au decis ANULAREA turneului
01/04/2020 LA 15:04
Campioana noastră a fost prima care a reacționat la aflarea veștii, exprimându-și tristețea. De asemenea, ea și-a îndemnat susținătorii să fie puternici și să continue să creadă, precizând că amintirea legată de anul trecut, atunci când a cucerit titlul după o finală cu Serena Williams, este una dintre cele mai frumoase momente din viața ei.

Mesajul Simonei Halep pe contul personal de Twitter

Sunt atât de tristă că Wimbledon nu se va desfășura anul acesta. Finala de anul trecut va fi întotdeauna una dintre cele mai fericite momente din viața mea. Dar trecem prin ceva mult mai mare decât tenisul, însă Wimbledon va reveni. Asta înseamnă că am mai mult timp la dispoziție ca să-mi apăr titlul cucerit în 2019. Fiți puternici și continuați că credeți.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"M-a luat prin surprindere!" Ce a spus Ilie Năstase despre despărțirea dintre Simona Halep și Cahill
ACUM 3 ORE
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
ACUM 4 ORE