Simona Halep a revenit în circuit după o pauză de 3 luni, însă nu a reușit să se impună în primul meci. Românca a absentat atâta timp din cauza unei accidentări la gleznă.
Halep, locul 13 WTA, nu a reușit să treacă de Collins din SUA, locul 28 WTA, și a fost înfrântă la capătul unui meci extrem de spectaculos.
"Multe lucruri pozitive în ce privește felul în care am jucat azi. E un pic neașteptat să vii după trei luni în care n-ai putut juca cine știe ce tenis și să joci trei ore la un nivel foarte ridicat cu cineva care câștigă multe meciuri și turnee în ultima vreme", a declarat Halep, conform wtatennis.com.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
IERI LA 08:24

SIMONA HALEP, ÎNFRÂNGERE DRAMATICĂ ÎN CANADA

Sportiva româncă a reușit să câștige autoritar primul set, fără probleme, scor 6-2. Însă, apoi a urmat un duel formidabil, pe care l-a pierdut din păcate. Următoarele două seturi au fost adjudecate de sportiva americancă, la limită, 6-4 ambele.
În setul decisiv, Collins a avut nevoie de o pauză de 13 minute din cauza unor probleme medicale, apoi a revenit cu un rebreak și în final a câștigat. Înainte de timeout- Halep conducea 3-2.
Jocul a ținut două ore și 55 de minute. Astfel, Collins a bifat cea de-a 12-a victorie consecutivă.
Halep a mai câștigat în două rânduri turneul de la Montreal, în 206 și 2018. În cazul în care reușea să meargă mai departe, ar fi putut să revină rapid în primele jucătoare ale lumii, top pe care l-a părăsit la începutul acestei săptămâni. Dacă reușea să facă o figură și mai frumoasă și să câștige turneul, ar fi avut șansa să urce până pe locul 6 WTA.
Mai departe, Collins va da peste Jessica Pegula.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
18/09/2021 LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
18/09/2021 LA 20:45