Simona Halep se află în această perioadă în Canada, unde va participa la turneul de la Montreal, primul după accidentarea la gleznă suferită în timpul competiției de la Roma. Sportiva, câștigatoare a două titluri la Montreal, s-a arătat încântată de prezența la turneu.
Românca a publicat pe rețelele de socializare fotografii de la antrenamente, salutându-i pe fanii săi din toată lumea și pe organizatorii turneului canadian.
"A trecut ceva timp de când nu am mai putut să particip la un turneu... Dar sunt aici acum! Bună ziua Montreal", a fost mesajul Simonei Halep.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 8 ORE

Obiectivul Simonei Halep la Montreal

Înainte de a pleca, Simona Halep a vorbit pe aeroport despre ceea ce își dorește să obțină în urma competiției de la Montreal.
"Sunt mult mai bine acum, m-am odihnit din punct de vedere mental. Dar și fizic sunt bine, nu am avut dureri cât timp m-am antrenat. Acum sper să fiu aptă să și joc turneele. Eu acolo îmi propun să fiu sănătoasă și să joc cât mai multe meciuri se poate.
Îmi e dor de teren, îmi e dor de competiţie, știu că va fi foarte greu la început, dar nu îmi e teamă. O să merg cu încredere și o să văd ce pot să fac. Timpul petrecut acasă a fost foarte frumos. Mereu e plăcut acasă și greu de plecat. Dar sunt motivată pentru ceea ce urmează, sunt cu mintea acolo", a declarat Simona Halep la plecarea spre Canada.
Turneul de la Montreal este programat în perioada 7-15 august. Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45