Simona Halep ar putea avea un nou antrenor cât de curând, după ce s-a despărțit de tehnicienii Daniel Dobre și Adrian Marcu. Decizia sa vine la mai bine de o săptămână de la eliminarea din optimile de la Australian Open, acolo unde a cedat în fața lui Alize Cornet în 3 seturi. Se pare că Halep nu a reușit să comunice eficient cu niciunul dintre cei doi, criteriu esențial pentru ea când vine vorba de un parteneriat jucătoare-antrenor.
Acum, sportiva noastră ar putea avea un nou antrenor în curând, tot român. Este vorba despre Andrei Cociașu, cel care i-a fost alături Gabrielei Ruse până de curând, când tenismena a decis să încheie colaborarea cu tânărul tehnician. Cociașu nu ar fi o noutate pentru Halep pentru că cei doi au mai lucrat în trecut, din postura de sparring-partner, antrenorulavând o relație destul de bună cu fostul numărul 1 WTA.
Roland Garros
WTA a prefațat debutul Simonei Halep la Roland Garros! Motivele pentru care Simo va excela în 2022
ACUM 2 ORE

Andrei Cociașu ar fi onorat să o antreneze pe Simona Halep

Andrei Cociașu a vorbit pentru Europa FM despre despărțirea de Gabriela Ruse, dar și despre posibilitatea de a o antrena în viitor pe Simona Halep: "Când am bătut palma chiar am început să credem amândoi, mai ales ea a început să creadă și să se vadă ca pe o viitoare jucătoare în top 50, iar zi de zi am făcut tot posibilul să ne apropiem din ce în ce mai mult de îndeplinirea acestui obiectiv și mă încântă atât de mult că, chit că ne despărțim acum, când era în plină ascensiune, este la nici 100 de puncte de la îndeplinirea primului obiectiv. Visul ei e să ajungă în top 10 mondial și cred cu ardoare că poate reuși asta".
Cociașu a mai spus că ar fi o surpriză pentru el ca Simona să-i propună o colaborare: "Aș rămâne cu adevărat surprins să se întâmple asta, având în vedere mai ales colaboarea ei alături de Darren, deci aș rămâne surprins să îmi propună. În cazul foarte puțin probabil al acestui scenariu, bineînțeles că aș fi ridicol de onorat și de privilegiat. M-aș simți pregătit de acest job", a mai spus Andrei Cociașu pentru sursa citată.
Roland Garros
Mouratoglou, fascinat de Simona Halep! Cum a descris-o + ce vrea să adauge la jocul româncei
ACUM 3 ORE
Roland Garros
Halep a defilat în primul tur la Roland Garros, după ce a ajuns în top! Statistica e elocventă
ACUM 7 ORE